menderessereflisan
LR Series III- 88"CSW- 2.25 Petrol+LPG-1983
Ynt: Artvin; Murgul Karagöl, Borçka Karagöl - Macahel, Şavşat Karagöl ve Yaylalar
[attachment=1]
[attachment=1]
rica ederim, ARTVİN'i ütülerseniz Konya'dan daha büyük yüzey alanına sahip yeşil bir örtü olduğu görülür. Herkesi altına da, üstüne de almaya yeter. Tüm doğa severleri ağırlamaya hazırız.aslanaybars' Alıntı:abi allah razı olsun mübarek günde böyle güzel fotolar görmek harkulade nefis gitmeyi en cok istediğim yer...insallah...tesekkürler..
İskenderun da ikamet ediyorum. Erzurum, Tortum şelalasi, Yusufeli (sular altında kalmadan görülmesi gerekir) üzerinden Artvin'e gelmeyi tercih ediyorum. Artvine ulaştığımda pilim bitmiş olduğu için Murgul (Bucur) da köyümde mola veriyorum. Daha sonra gücüm yettiğince ilçeleri ve yaylaları geziyorum. Şavşat ve Karagöl, Ardanuç Cehennem Kanyonu, Murgul yaylaları ve Karagöl, Borçka, Camili (Macahel) ve Karagöl, Artvin Kafkasör ve diğer yaylalar şeklinde her gün bir bölgeye ayırıyorum. dönüşü ise, Rize Ayder yaylası, Trabzon uzun göl şeklinde sahilden devam ediyorum.simurg2' Alıntı:izlediğiniz rotayı nerden başlayıp nerde bitirdiniz biraz açıklarmısınız
simurg2' Alıntı:sedat kardeş ben Artvin /arhavi hemşeri isek ne mutlu ;D ;D ;D ;D