Artvin; Murgul Karagöl, Borçka Karagöl - Macahel, Şavşat Karagöl ve Yaylalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,506
Ynt: Artvin; Murgul Karagöl, Borçka Karagöl - Macahel, Şavşat Karagöl ve Yaylalar

[attachment=1]

P7012388.jpg

Etiketler

Ynt: Artvin; Murgul Karagöl, Borçka Karagöl - Macahel, Şavşat Karagöl ve Yaylalar

aslanaybars' Alıntı:
abi allah razı olsun mübarek günde böyle güzel fotolar görmek harkulade nefis gitmeyi en cok istediğim yer...insallah...tesekkürler..
rica ederim, ARTVİN'i ütülerseniz Konya'dan daha büyük yüzey alanına sahip yeşil bir örtü olduğu görülür. Herkesi altına da, üstüne de almaya yeter. Tüm doğa severleri ağırlamaya hazırız.

simurg2' Alıntı:
izlediğiniz rotayı nerden başlayıp nerde bitirdiniz biraz açıklarmısınız
İskenderun da ikamet ediyorum. Erzurum, Tortum şelalasi, Yusufeli (sular altında kalmadan görülmesi gerekir) üzerinden Artvin'e gelmeyi tercih ediyorum. Artvine ulaştığımda pilim bitmiş olduğu için Murgul (Bucur) da köyümde mola veriyorum. Daha sonra gücüm yettiğince ilçeleri ve yaylaları geziyorum. Şavşat ve Karagöl, Ardanuç Cehennem Kanyonu, Murgul yaylaları ve Karagöl, Borçka, Camili (Macahel) ve Karagöl, Artvin Kafkasör ve diğer yaylalar şeklinde her gün bir bölgeye ayırıyorum. dönüşü ise, Rize Ayder yaylası, Trabzon uzun göl şeklinde sahilden devam ediyorum.

Sanirim fotograflar tamamlandi, ilk fotograftan beri ilgi ile takip ediyorum, araya girmemek icin yazmamistim.
Paylastiginiz bu guzel fotograflar icin ne kadar tesekkur etsek azdir. Kismetse kendi gozlerimle bir kez daha bu guzellikleri gormek uzere eylul ayinda bende orda olacagim.

Erkan bu arada biz hemsehriyiz sanirim :D

sedat kardeş ben Artvin /arhavi hemşeri isek ne mutlu ;D ;D ;D ;D

simurg2' Alıntı:
sedat kardeş ben Artvin /arhavi hemşeri isek ne mutlu ;D ;D ;D ;D

Burak kardes hemde en aykinindan hemsehriyiz, bende hopaliyim. Bu sene muhtemelen ayni tarihlerde memlekette olacagiz, gitmeden haberleselim.

Menderes kardes, konuya mudahale ettigimiz icin kusura bakma.
Bende bu sene camlihemsin ve Camili bolgelerini gezmeyi planliyorum, rota, varsa GPS kaydi v.b. bilgilerle beni destekleyebilirsen sevinirim.

sedat kardeş ben ramazan bayramının 3.günü orda olurum büyük ihtimalle orda görüşürsek süper olur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR