Ateş Başında Isınmak İçin Kamp Yeleği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,145
Ynt: Ateş Başında Isınmak için Kamp Yeleği

Dolandırıcı Hintli guru modunda olacak ama :smiley:

"Sıcaklık aslında içimizde"

Cillop gibi 36,5 sıcaklık kaynağı insan zaten, güzel bir mont, kaliteli içlik.
Konfor amaçlı sıcak olsun istenirse şu birbirine karışınca ısınan jellerden,
2 saatte bir kırılıp, montun içine konur.

Olur biter gibi geliyor bana...

Etiketler

Murat bey valla siz söylemeseniz bu konuyu atlamışım erke dönergeçinden sonraki en faydalı buluş bu bence ;D

Proje güzel fakat yelek yerine üstüne oturulabilecek minder türü birşeye yapılsa daha iyi olur kanaatindeyim...

dopamin' Alıntı:
Murat bey valla siz söylemeseniz bu konuyu atlamışım erke dönergeçinden sonraki en faydalı buluş bu bence ;D

Deneme kullanımını hala yapamadım ben ona yanarım.

Bu arada erge dönergeci demeyin. Tüm yöneticileri dolandırıcılıktan aranıyormuş.
;D

Keyifli' Alıntı:
Proje güzel fakat yelek yerine üstüne oturulabilecek minder türü birşeye yapılsa daha iyi olur kanaatindeyim...

Olmadı zafer bey olmadı.
;D

Yeleğin üzerinde raptiye koymadım ki.?
;D

Sereriz yere otururuz minder niyetine.
;D

aslında bu bakır boruları aküye bağlamak da mantıklı ..

Ne suç işledim de beni elektrikli sandalye ye pardon yeleğe mahkum ediyorsun Mustafacığım?

yok bi markanın ayakkabısını görmüştüm pil ve bakır devreden oluşuyordu ısıtmalı bi ayakkabıydı ve bayada iddialıydı.. o misal ben de çağrışım yaptı ondan ötürü :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR