Ynt: Avcıya Suv Tavsiyesi
bende balık avına gidiyorum.
2 tane aracım vardi vergisi sigorta çiftti araçlarda eskiydi sattım bi gazla sportage aldim .megane 2004 ve grand cheroke 96 model vardi.şimdi pişmanım
cherokenin bagajda herşey hazır bekliyordu yazın mesai çıkışı bile atlayıp gidiyordum
şimdi pikniğe bilde giderken birde 2 çocukla ki bunlar 1ve 4 yaşında bagaj yetmiyor .çocuk koltukları hiç yer bırakmıyor.
size tavsiyem 2 araç almanız bende şuan sportage i satip tekrar 2 araç alıcam .bir tane mpv zafira yada cmax gibi.zafiranın dizeli çıktı 1.6 136 hp dizel otomtaiğini bekliyorum.ilk araca karar verdim.70-75 arasına malolacak.
2. arac karar veremedim.konuda açmıştım hatta sanırım 2.5 v6 grand vitara alıcam.tam karar veremedim. araölar gayet güzel .20 bine bulunuyor.ama onunda pikniğe ava giderken malzemeleri alırmı diye düşünüyorum. araç üstü sepet hiç kullanamdığım için kafamda canlandıramıyorum ne konur ne konmaz. ben masa 4 plaj sandalyesi vs alır götürürm :=)
genelde tatlı su olduğu için stabilize yollara hatta yol olmayan yerlerede giriyordum cheroke ile. cheroke ile devlete havadan 1000 tl vermek istemediğimden almıcam.2500 c yi geçmemeye çalışıcam.yeterince vergi veriyorum.
tam durumunuzu anlayamadiğim için net konuşamıyorum.
araziye gircekmisiniz yazınmı kışınmı? kaç kişi gidiyorsunuz çoluk çocuk varmi .otoparkınız varmı .sanayiye gidip gelmeyi severmisiniz. en iyi seçimi yapmak epey bilgi girdisi sağlamayı gerektiriyor.
rexton w denilen araç kağıt üğzerinde iyi görünsede yol bilgisayarı yok camlar sıkışma önleyici yok.çocuklar olduğunda bu önemli oluyor
arkada hava yastiği yok vsvs .biraz malzemeden çalıp ucuzlatmışlar aracı.2. eli yok.ha çok çöp bir araçta değil fiyat/performans olarak iyi bile denebilir rakipleriyle karşılaştırıldığında.
cx5 i suv olarak değilde otomobil olarak değerlendirmek lazım. yakıt tüketimi rekor seviyede düşük .vsvs malesef bizim ülkemizde 1.6 üztü araçlar nadiren iyi satar.
1.6 dizel otomatik 130 hp 4x4 olan nissan qasqai.vergiden yakıttanm tasaruf edersiniz bolca.bu aracı gidip incelmnenizi öneririm. cx 5 dende 30-40 bin az ödersiniz.