F foorkyng Sokaklara . . . Mesajlar 300 Tepkime Puanı 0 Yer Çanakkale Web www.myspace.com 22 May 2007 #2 Ynt: Avustralya Postahanesi Reklamı Güzelmiş Tabi teknolojinin bu denli dibimizde olduğu bir dünyada etkisi ne kadar olmuştur bilinmez Teşekkürler Murat bey paylaşım için
Ynt: Avustralya Postahanesi Reklamı Güzelmiş Tabi teknolojinin bu denli dibimizde olduğu bir dünyada etkisi ne kadar olmuştur bilinmez Teşekkürler Murat bey paylaşım için
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 22 May 2007 #3 Ynt: Avustralya Postahanesi Reklamı Rica ederim...Benim çok hoşuma gitti ve sizlerle paylaşmak istedim...
Ynt: Avustralya Postahanesi Reklamı Rica ederim...Benim çok hoşuma gitti ve sizlerle paylaşmak istedim...
F foorkyng Sokaklara . . . Mesajlar 300 Tepkime Puanı 0 Yer Çanakkale Web www.myspace.com 22 May 2007 #4 Ynt: Avustralya Postahanesi Reklamı Sağolun paylaşım için
queensland .The redness of the sky at dawn. Mesajlar 2,018 Tepkime Puanı 2 Yer 40° 52.0' 29° 07.0' 23 May 2007 #5 Ynt: Avustralya Postahanesi Reklamı Vaayyy .. güzelmiş, çok romantik..
M minikcadi Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web www.adospor.com 25 May 2007 #6 Ynt: Avustralya Postahanesi Reklamı ne kadar sıcak bir reklam olmuş satır satır sevgi :
R roseshah kimya mühendisi Mesajlar 10 Tepkime Puanı 0 29 May 2007 #7 Ynt: Avustralya Postahanesi Reklamı çok enteresan....bi reklam olmuş.. .ben olsam bu sarılma olayını nasıl hızlı bi şekılde yapabılırım mesajını veren bi reklam yapardım... tabı farklı yorumlar da çıkabilir resme bakınca.... güzel ama...
Ynt: Avustralya Postahanesi Reklamı çok enteresan....bi reklam olmuş.. .ben olsam bu sarılma olayını nasıl hızlı bi şekılde yapabılırım mesajını veren bi reklam yapardım... tabı farklı yorumlar da çıkabilir resme bakınca.... güzel ama...
M marmariscj7 Zirve Mesajlar 1,005 Tepkime Puanı 0 Yaş 60 Yer Bodrum-Marmaris 4 Ocak 2009 #8 Ynt: Avustralya Postahanesi Reklamı Gayet güzel romantik içinden sevgi akan bir reklam.