Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,053
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)

beni eklemeyi unutmayın

Etiketler
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)

: )Mantez,ekibi yakalamışsın hadi iyi gezmeler :smiley:

1-cagri_ali................cj3
2-abbas...................cj6
3-hunter_34............frontera
4-doom...................vitara
5-BRONCO...............cj 5
6-Mantez.................L200 + Levent
7-AyhanKurnaz.........niva

ewet yokmu başka gelen yaaa hadi çamurçular ve doğa hayranları yokmu arttırannn:smiley:

bekliyoruz tabiki biz dün gece gene rahat durmadık :smiley: fronti ve fj 60 çıktık araziye babaanne yokuşu berbat olmuş toyota ön kilitler çalışmayınca kaldı yokuşta kanallara oturdu camur sardı frontininde ön kilitler patladı tek çeker kaldı ama bitirdi yokuşu baktık çıkamıyoz apo dayıyı aradık gece saat 1,30 :smiley: sıcak yatağından kalktı dayımız allah razı olsun benan abinin range aldı geldi oldumu yokuşta 2 cenaze sabah 9 hala oradayız sonuş bi range bi fj 60 yokuşta bıraktık geldik ...direk ordan ewe el yüz yıka işe geldim perişanım su an :smiley: dayı gene çıkaracam dedi bu sefer sakallı hüseyinin range le gittiler :smiley:şu an halen oradalar... offf ne akşamdı be....halen gözümü kapadıkça strepler görüyorum :smiley:
bull' Alıntı:
gelmeye çalışıcam

cagri_ali' Alıntı:
bekliyoruz tabiki biz dün gece gene rahat durmadık :smiley: fronti ve fj 60 çıktık araziye babaanne yokuşu berbat olmuş toyota ön kilitler çalışmayınca kaldı yokuşta kanallara oturdu camur sardı frontininde ön kilitler patladı tek çeker kaldı ama bitirdi yokuşu baktık çıkamıyoz apo dayıyı aradık gece saat 1,30 :smiley: sıcak yatağından kalktı dayımız allah razı olsun benan abinin range aldı geldi oldumu yokuşta 2 cenaze sabah 9 hala oradayız sonuş bi range bi fj 60 yokuşta bıraktık geldik ...direk ordan ewe el yüz yıka işe geldim perişanım su an :smiley: dayı gene çıkaracam dedi bu sefer sakallı hüseyinin range le gittiler :smiley:şu an halen oradalar... offf ne akşamdı be....halen gözümü kapadıkça strepler görüyorum :smiley:
vay vay vay !!!

ya öle emre abi 10 saatlik bi kurtarma oıperasyonu oldu :smiley:

abi birdaha aracı 4x4 ü çalışmayan ve strebi vinçi olmayanla araziye filan çıkmıcam hala bacaklarım ağrıyor yaa çamur ne yormuş beni bir vinçten diğeri arasında mekik dokudum yaaaa lanet olsun içimdeki insan sevgisine :(:(:(:(:(

Yaa millet kafam karıştı şimdi....aynı tarihte tam Kocaeli programı derken bu program gündeme geldi::smiley:))
Yazı turamı atsam??? ::smiley:

eeeee öyle hemen off road çu olunmuyo çamurun tadına bakmadan olmaz bu işler ;D

hunter_34' Alıntı:
abi birdaha aracı 4x4 ü çalışmayan ve strebi vinçi olmayanla araziye filan çıkmıcam hala bacaklarım ağrıyor yaa çamur ne yormuş beni bir vinçten diğeri arasında mekik dokudum yaaaa lanet olsun içimdeki insan sevgisine :(:(:(:(:(
i

hepinize gecmiş olsun. iyi eğlenmişsiniz:smiley: off road işte ne zman neler olur kimse bilemez:smiley:

abi sorma yaaaaaa ne eğlendik ne eğlendik artık eğlenmeyi bırak gece rüyamda bile araç vinçliyorum dayını sesi her an kulağımda yunus vinçe bak halat düz sarıyormu bende cevap veriyorum devem et dayııııı sorun yokkkkk :smiley::smiley::smiley::smiley:

merhaba arkadaşlar size üzücü bir haber vermek istiyorum benim hublar infilak etti ve yenisinin gelmesi 1 ayı buluyor dolayısıyla ben geziye katılamıyorum yaaa :(:(:(:(

merhaba yunus şu linke bir bak
/www.myisuzuparts.com/showparts.php belki isuzu türkiye vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri