Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,053
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)

hunter_34' Alıntı:
merhaba arkadaşlar size üzücü bir haber vermek istiyorum benim hublar infilak etti ve yenisinin gelmesi 1 ayı buluyor dolayısıyla ben geziye katılamıyorum yaaa :(:(:(:(
geçmiş olsun !!!

Etiketler
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)

hunter_34' Alıntı:
merhaba arkadaşlar size üzücü bir haber vermek istiyorum benim hublar infilak etti ve yenisinin gelmesi 1 ayı buluyor dolayısıyla ben geziye katılamıyorum yaaa :(:(:(:(

Su cahile bir cevap lütfen; "hublar" nedir????

:smiley:Hunter bununla dualmatikleri kasdetmiştir ,Yunus'un frontide parça üzerinde hub diye yazıyor yanılmıyorsam ;bu nedenle hublar diye yazmıştır bilgilerinize

Mantez' Alıntı:
1-cagri_ali................cj3
2-abbas...................cj6
3-hunter_34............frontera
4-doom...................vitara
5-BRONCO...............cj 5
6.Mantez.................L200 + Levent
7.bull......................L200+junior off roadçu

offroad dersleri başlıyor galiba :smiley:

ewet dualmatik hub yada haps diye tabir ediliyor ama benim kinde hub yazdığı için hub yazdım tercümeniz için teşekkür ederim eeg52 :smiley::smiley::smiley:

Emre kardeşim gençler zaten hafta içerisinde alıştırma yapıyorlar 9-10 saatlik kurtarma çalışmaları falan tabii önce nasıl çamurda kalınır nasıl batılır diye ........eh artık ders zamanları da gelsin değil mi??????? :smiley:

yunus yeğenim aynen dediğin gibi senin araçta yazanı gördüğümden öyle açıkladım teşekkür edilecek bir durum yok rica ederim yani :smiley:bu arada benim delikanlı ile 3,5 un son durumunu görüştün mü? :smiley:

eeg52' Alıntı:
Emre kardeşim gençler zaten hafta içerisinde alıştırma yapıyorlar 9-10 saatlik kurtarma çalışmaları falan tabii önce nasıl çamurda kalınır nasıl batılır diye ........eh artık ders zamanları da gelsin değil mi??????? :smiley:
benim dersten kastettiğim tarık'ın junior ofroadcusu :smiley:

Emre kardeşim ben de bizim gençleri kasdettiğini zannetmiştim öyle ya bir usta geliyor geziye diye ; junior offroadcu armut dibine düşer misali derslere başlamalı tabii ki :smiley:

3.5 iyileştimi ?

Onu hiç sorma Çağrı dün ve bugün epey uğraştı topladı fakat aksilik buya balata kalın çıkmış baskıdan ayrılmıyormuş öylece bırakıp gelmiş o da.Yarın tekrar sökeceğim diyor epey morali bozuk yani anlayacağın....

1-cagri_ali................cj3
2-abbas...................cj6
3-hunter_34............frontera
4-doom...................vitara
5-BRONCO...............cj 5
6-Mantez.................L200 + Levent
7-AyhanKurnaz.........niva
8-bull......................L200 + junior off roadçu

durmak yok şanzıman indirmeye devam :(

tarık abi sevindim geleceğin için ... :smiley:

Yarın Apo Dayınız da gelecek mi Çağrı sana dükkandan takım gerekebilir mesela kriko gibi :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri