Ayazağa Belgrad da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi 3,5 suz Duyurusu (8 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,567
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi 3,5 suz Duyurusu (8 Şubat 2009)

1.Kanyon_Jimny............... Jimny(AT lastik, telsiz ve limitsiz müzik)
2.expres .........................cherokee xj (yetiştirebilir)
3.BRONCO........................CJ 5 (mtr strep bide çağrı)
4.hunter_34.....................fronti (mtr strep difflook ) arazi sorununu halledebilirsem bende varım
5.abbas............................CJ 6 (mtr ve offroad ruhu )
6.Enwer...........................CJ 6
7.reis28............................NİVA
8.mithatcan......................cheroke
9.Cubs.............................samurai
10.Beatrix..........................Zj

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi 3,5 suz Duyurusu (8 Şubat 2009)

beatrix' Alıntı:
Benim CJ artık olmadığına göre birde ZJ'mi ağzının payını alsa aranızda diyorum....
seni aramızda görmekten çok mutlu olacağız ergün renk katıyosun

beatrix' Alıntı:
Benim CJ artık olmadığına göre birde ZJ'mi ağzının payını alsa aranızda diyorum....

ergun abi hayırdır ne yaptın sattınmı yoksa CJ yi

Mithatcan' Alıntı:
dursun usta geliyosun dimi...

mitat katılmaya calışacam yanlız bu hafta bizim nivacı arkadaşlarda kamplı bir gezi tertipliyorlar şimdilik benim durum ortada kesin cuma akşamı netleşir

Mithatcan' Alıntı:
2 milyara bi niva bulda alalım :smiley:

mitat ankara hurdacılarda bu hafta bir tane gördüm 86 model arac devlet dayresinden cıkma fena durmuyor iki degilde 3 bin istiyordu vatandaş orlara yolun düşerse pazarlık et

Mithatcan' Alıntı:

evt ankara ben gecen hafta sonu ankaradaydım cok güzel makinalar gelmiş hurdalık ta baya LR var ptt den cıkma kısa şase doc 250PW lar var dı bir sürü aslında arazi aracı alıcaksan gidecen ordan toparlıycan

bu işi yapıyoruz ama usta değiliz senin gibi olsak düşünmeden toplardık..

cagri_ali' Alıntı:
4.hunter_34.....................fronti (mtr strep difflook ) arazi sorununu halledebilirsem bende varım
5.abbas............................CJ 6 (mtr ve offroad ruhu )
6.Enwer...........................CJ 6
7.reis28............................NİVA
8.mithatcan......................cheroke
9.Cubs.............................samurai
10.Beatrix..........................Zj

evet listemizin son durumu şimdilik böyle.................... :smiley:

ARKADAŞLAR ERGUN ABİNİN Bİ TEKLİFİ VAR ....

Aramızda tam donanımlı olmayan araçlar var, Ayazağa ağır gelir, bence gelin Ayazağa Ormanlı takımına katılsın, aramızdakiler biraz daha tecrübe kazanınca bir sonrakine Ayazağaya gideriz. Hadiiii millet birazda kumda offroad, hem bu bölgede herşey var, kaya, çamur, kum, tepeler...
Bence Ayazağa gurubu bunu bir düşünse....!

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24146.20

Ergun abi abinin yazısından alıntıdır...

fronti sökülüyor bakalım ne çıkıcak difransiyel sorunu olduğu kesinlikl kazandı pazara yetişicek inş yeniden çamurla dansa başlıcak :smiley:))))

evt arkadaşlar gurup ormanlı ya dogru kayıyor bizim niva tr gurubuda hafta sonu orda cumartesinden kamplı gidilecek ya gezinin tarıhini biraz ileri alalım hemde sizin arızalı araclar toparlanır

5.Enwer...........................CJ 6
6.mithatcan......................cheroke
7.Cubs.............................samurai

bnm 3,5 yaza anca çıkar :smiley: sahil modunda oda .... ;D

Söz Ormanlıya katılın, arkasından tüm ekip Ayazağa gezisine katılalım. İki muhteşem gezi olsun....!

Bakın aşağıdaki topiğe bir göz atın SEVECEKSİNİZ....!

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22906.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri