Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 150,722
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

hak yolunu mu buluyorum imana mı geliyorum içime birden huzur doldu : )))))))))))))

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

cagri_ali' Alıntı:
bugune kadar niye takmadın ;D
anneanne tamamda babaanneyi kestirdim gözüme..bu kadar yağmurdan sonra bf çıkmaz orayı

Kanyon_Jimny' Alıntı:
hak yolunu mu buluyorum imana mı geliyorum içime birden huzur doldu : )))))))))))))

Bana bak disco, buyuk sozu dinle ve seni cagiran o parlak isiga dogru gitme :smiley::smiley::smiley: Herne kadar cagiranin adi cagri bile olsa...

Senin jimny buyuyunce LR olacak... ve o daglarda hep onun adi anilacak...

Arkada ki kol burçlarına ve diferansiyel takozlarınada bir baktır,viraj demirin yoktur diye tahmin ediyorum ama varsa onun lastiklerinide bir kontrol ettir.Bunlar hep lok lok ses yapar.Eğer hiçbiriyse bişeyler biryerden kopmak üzere ozaman. :smiley:
Kanyon_Jimny' Alıntı:
benim arabada arkadan bir sesler geliyor anlamadım ama pilavdan dönenin kaşıı kırılsın. SU testisi anane yolunda kırılır...

Kanyon_Jimny' Alıntı:
ya difransiyelden gelmiyo şanzumandan da değil hapslardanda değil hala anlamadım

Shaftın istavrozlar kontrol ettin mi?

Mehmet sen arabayı komple boşalt birde öyle dinle taaaaamam. 8) 8) 8) 8)

Birde suziler CJ gibi değildir fazla atlayıp zıplamaya gelmez taaamam. 8) 8) 8) 8)

bayram abi duy sesimiiiiiiii................sende imana gelllllll 8) 8) 8)

öğleden sonra dayının oraya gidecem sende gel gelirken bikiniyi getir istersen ;D ;D ;D

bu arada mehmeti kendi haline bırakalım fazla üstüne gitmeyelim o yakında doğru yolu bulacak

Mehmet yarına kadar idare et durumu yarın bir ara gel bu taraflara da dinleyelin arkadan gelen müziğini......... :smiley:

hem nasıl olsa biz alıştık dağıtmaya , ayrıca bir dağınık jimny için yerim de var daha kapı önünde........... ;D

eeg52' Alıntı:
hem nasıl olsa biz alıştık dağıtmaya , ayrıca bir dağınık jimny için yerim de var daha kapı önünde........... ;D

benimkinide dağıtsan elin değmişken abi :smiley:

kolay mito 4 jantı söktünmü bişi kalmıyorki senin Kartalda ;D
Mithatcan' Alıntı:

cagri_ali' Alıntı:
kolay mito 4 jantı söktünmü bişi kalmıyorki senin Kartalda ;D

jantlarıma nazar değdircen zaten 3 gündür yıkanmıyo benim güvercin valla üzülüyorum onu pis görünce....

Mithatcan' Alıntı:

tamam yeğen senin aracına da bir randevu verelim sıraya alalım , ekibin elingeki iş biter bitmez başlatırız inşallah .... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri