Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 149,969
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Mithatcan' Alıntı:
yunus abi uyma şeytana sen şeytan işi bu cjler bak etimizde var hakan abiden biz kenarda ufak ufak takılırız ;) (çocuk havuzunda)
mitatcan sen birde beni babaanneden çıkarken görücektin biz 4 araç çıktık bazı arkadaşlarda geriye döndü isim vermiyorum onlar kendilerini biliyor :smiley:)))))))))))))))

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

hakan3005' Alıntı:
hunter gel mangala vede ete davettır bu :smiley: isteyene soguk ıcecekler de var :smiley:
bakalım defransiyel gelmezse olacağı ozaten
:D

hunter_34' Alıntı:
mitatcan sen birde beni babaanneden çıkarken görücektin biz 4 araç çıktık bazı arkadaşlarda geriye döndü isim vermiyorum onlar kendilerini biliyor :smiley:)))))))))))))))

baş harfini alalım abi

mitatcan senin web sitendeki gemicik seninmi :smiley:))))))))))))))))))))))

hakan3005' Alıntı:
bu resim light parkur dediğiniz yerdemi çekildi acaba fatif.yani öleyse benim araba burdan geçmez imkan yok :smiley:
tabi böyle yerlerde var soft yerlerde için rahat olsun

hunter_34' Alıntı:
yok be mitatcan iş yok cj lerde ben hep yarım dört çeker kullandım frontiyi arızası yüzünden ama 4 çekeri çalışan cj leride gördük beaaa boş ver sen
;D ;D ;D ;D ;D

hunter_34' Alıntı:
cj miii güldürme beni mitatcan sonra ormanda off-road yerine arabamı cilalıcaz muhaaaaaaa söz meclisten dışarı :smiley:)))))
;D ;D ;D ;D ;D

koltuktan ve akut kanalından geçeriz

BRONCO' Alıntı:
baq kendilerini bilenler nasıl güşüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:smiley::D

yanlız kartallar giremez oraya ;D ;D ;D

BRONCO' Alıntı:
yanlız kartallar giremez oraya ;D ;D ;D
kartalların girdiği yere sen gir sonra konuşşş sayın fatih beyyyyy muhahahahahaha

işte böle arkadaşlarda komik olduğunu zannediyor birde yazıyor utanın beee 4 çekersiniz 2 çekerim hala konuşuyorsunuz fazla söze gerek yokkk benceeee değilmi bronco:smiley:))))))) okulun oradaki yokuşta debelendiğin günleri unutma ama kartal dediğin fronti ne yaptı tek hamlede yardı çıktı değilmii yaaa söyletme beni her seferinde hadi kalın sağlıcakla ben yatarrrr iyi geceler her keze:smiley:)))))))))))))))))

hunter_34' Alıntı:
kartalların girdiği yere sen gir sonra konuşşş sayın fatih beyyyyy muhahahahahaha
diğer soruyu alalım bunu bilemedim çok zordu 8) 8) 8) 8)göremiyorum kör oldum :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri