Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 145,873
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Herkese günaydın öncelikle ,gece ben uyurken oldukça hareket olmuş gördüğüm kadarıyla burada (sabah erken kalkmak zorunda olduğumdan ben o saatlerde uyurum ) ,bir de yaş bu seviyeye gelince şarj erken bitiyor n'aparsın.
Neyse uzun etmeyelim olaylara yazılanlara dönelim ,anadolu yakasından gelecek olan arkadaşlarımız için ateş kardeşimiz bir öneri vermiş ve bir liste sunmuş ,bu durumda daha önce gelmemiş olan ve de gelmek isteyen arkadaşlarımız bu şekilde bir katılımla gelebilirler diye düşünüyorum.Ateşin liderliği vasıtasıyla anadolu yakası geliş organizasyonu yapılmaktadır bilgilerinize sunulur,ayrı gelecekler de olacak muhakkak isteyen istediği gibi gelebilir buna kimse karşı değildir ama gurup olarak gelmek isteyenler için böyle bir alternatifimiz de vardır...... :smiley:

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Gelelim ilk buluşma noktasına ,yer Beykent Ayazağa Kampüsü ,ilk kez gelecek olan arkadaşlar için bilgilendirme amaçlı iki kroki veriyorum ,gerçi çoğu arkadaşımız biliyordur ama ne olur ne olmaz bulunsun bu bilgiler de , 08.03.2009 pazar sabah 08:45 gibi orada buluşmak üzere....
[attachment=1]

[attachment=2]

index 1.jpg

kroki.jpg

fatihoz66' Alıntı:
misal ben çamurda saplandım.beni kim çekicek önümde ateş var o çekicek benim arkamda kim var hunter ben onu çekicem sürücücüsü arabada oturacak strapı ben takıcam.işte keyif işte yardımlaşma buuu.kanyon_jimny (mehmet)suzukiciler
buluşmasında bu arkadaş 3 adet araç çekti balatasını bitirdi ama sor mehmet'e keyif aldımı almadımı?

almaz mıyım abi zaten o günün en zevkli yanı oydu : ))))))

konvoy yapalım mesela kavacık kavşagı uygunmudur?..ne dersiniz?ateş bir liste yapalım buluşma yerinde yoklama yaparız bu listeye göre..
ANADOLU YAKASINDAKİ BULUŞMA NOKTASINA GELECEK ARAÇLAR.
1. Ateş ................................ ZJ 5.2 ( vinç hariç tam donanım )
2.tuncaaayy..........................CJ tam donanım
?

ates' Alıntı:
cem sakın 3 parça çırayla gelme yine odun getir yakarız bu sefer :D
eko herkes kafasına göre bişeyler alıyor isteğine göre,istiyen mangalını yakar istiyen ekmek arası yer ve herkesin masası herkese ortaktır :D bu kalabalık bir gezi sağlam bir yiyenbilir geçicektir tahminimce ,hele bide can yine bir kasa balıkla gelirse allllaaaahhhhhhhhhhhhh deriz yine :D :D :D

Ateş ; seni mi kıracağım yaa istediğin balık olsun..

ben pazar sabahı bahcelievlerden hareket edicem erken saatte buluşulacagı için cumartesinden nevale alış verişleri yapılsa iyi olur sanırım oluşturulacak etapiçin bir hakem heyeti oluşturmak etaba aracların sırayla girmesini saglamak ilk önce etaba donanımlı bir iki aracın etap içinde stratejık noktalarda konuşlandırılması gecişlerin kontrollü ve hakem gözleminde yapılması uygun olur etaba giren arac etabı cıkmadan diger aracın etaba girmemesi büyük lastikli aracların etap zemininde tahri bat yapacagı ve arkadan gelen daha kücük aracların bu kanaldarda zorlanacagından arac sıralamasında bunların dikkate alınmasını öneririm zaten mangalda bir sorun olmaz saglam yiyen nevaleyi götürür

Buluşma yeri ve saati bu şekilde bilgilerinize sunulduktan sonra gelelim bir diğer konuya ,buluşma saatinde gelen ve gelmiş olan araçları 10 ya da 15 li guruplar halinde liderler eşliğnde ana toplantı alanına yani Kirazlıbentlere doğru soft off-roadla göndereceğiz .Donanımsız araçlarımız da olacak muhakkak , bu araçlarımız da sıkıntısız bir rota üzerinden aynı yere götürülecektir ,tabii ki donanımlı araç eşliğinde .Kirazlıbentlere kadar soft takılan araçlarımız buradaki molanın ardından beklediklerine kavuşacaktır çamur debelenmesi bekliyor onları .
Araç gurup listesi oluşturamıyorum zira hangisi önce gelir hangisi geç kalır bilemezsin ,amacımız her gurupta donanımlı araçların olması ve ana toplantı alanına kadar giidişin sağlanması.Oradan sonra zaten hard başlıyor tavsiye edilen donanımlı araçların hardda devamıdır.

Kirazlıbentlerde ateş yakmak için yakacak sorunu olmadığını söyler Bronco kardeşimiz ,masa ve oturma yerleri de bulunmaktadır ,yiyenbilir kısmını da
burada hallettikten sonra asıl eğlence başlar .... :smiley:
Bu arada Dursun kardeşimin yazdıklarını da tekrar buradan yazmama gerek olmadığını düşünüyorum , daha başka fikirleri olan varsa lütfen belirtsin. :smiley:

Arkadaşlar zaten tahrip edebilecğimiz gibi bir çimenlik veya çayırlık alana girmeyeceğiz tamamen yollarımız toprak orman yangın yollarından ve güzel

çamur geçişlerinden oluşmakta , 4 grub halinde olacagız tam donanımlı araçlar bu 4 gruba eşit sekilde dağıtılacak tahmini bir grubta tahmini 12 civarı

araç olacak her araç önündeki araç herangi bir engeli veya çamur geçisini bitirdikten sonra arkasından dewam edecek kahramanlık yapmak yok lütfen

herkes arkasındaki araçtan sorumludur konvoylarda kopma olmaması için ...

Bu gün içerisinde ikinci toplanma yeri olan kirazlıbent yiyenbilir mekanına gidiş yolunuda çizeceğim... Eminim ki herkes konvoya uyarsa zevkli

sekilde tamamlayacağız bu gezimizi bu arada çoşmak isteyen arkadaşlar üzülmeyin sizede çoşmak arabanızı çevirmek daireler çizmek için dümdüz bi

alanımız var yeterki sabredin konvoyda ;)

cagri_ali' Alıntı:
Arkadaşlar zaten tahrip edebilecğimiz gibi bir çimenlik veya çayırlık alana girmeyeceğiz tamamen yollarımız toprak orman yangın yollarından ve güzel

çamur geçişlerinden oluşmakta , 4 grub halinde olacagız tam donanımlı araçlar bu 4 gruba eşit sekilde dağıtılacak tahmini bir grubta tahmini 12 civarı

araç olacak her araç önündeki araç herangi bir engeli veya çamur geçisini bitirdikten sonra arkasından dewam edecek kahramanlık yapmak yok lütfen

herkes arkasındaki araçtan sorumludur konvoylarda kopma olmaması için ...

Bu gün içerisinde ikinci toplanma yeri olan kirazlıbent yiyenbilir mekanına gidiş yolunuda çizeceğim... Eminim ki herkes konvoya uyarsa zevkli

sekilde tamamlayacağız bu gezimizi bu arada çoşmak isteyen arkadaşlar üzülmeyin sizede çoşmak arabanızı çevirmek daireler çizmek için dümdüz bi

alanımız var yeterki sabredin konvoyda ;)

Sabır kalmadı çağrı... daha şimdiden deeepinmeye başladık deli danalar gibi... :smiley:

tuncaaayy' Alıntı:
konvoy yapalım mesela kavacık kavşagı uygunmudur?..ne dersiniz?ateş bir liste yapalım buluşma yerinde yoklama yaparız bu listeye göre..
ANADOLU YAKASINDAKİ BULUŞMA NOKTASINA GELECEK ARAÇLAR.
1. Ateş ................................ ZJ 5.2 ( vinç hariç tam donanım )
2.tuncaaayy..........................CJ tam donanım
?

tuncay ateş zaten bir sayfa önce belirtti onlar Göztepe kavşağı optimumun oradaki benzincide toplanıyorlar onlarla bir kontak kur geliş yolu üzerinde buluşun daha iyi olur herhalde.... :smiley:

ates' Alıntı:
ateş
can adalı
mithatcan
expres
eko

şu anda anadolu yakasından geliceklerin listesi bu kadar lütfen konvoya katılmak istiyenler listeyi kopyalıyarak adlarını yazsınlar .paraz sabahı saat 8 de ankara asfaltı göztepede yeni açılan optimum alışverişmerkezinin yanında SHEELL benzin istasyonu var , hem yakıt almak için lpg ve benzin almak istiyenler için en uygun yer orası otoparkıda geniş alan olarak gayet rahat toplanırız.

serkann' Alıntı:
can abi işin zor..bol bol halat al yanına...:smiley:

Vayyy Serkanım naber dostum....

100 mt'lik halat aldım bagajda duruyor... ayrıca 10 mtlik gerdirmede hazır...(kamyoncu işi hemde)
;D

CANADALI' Alıntı:
Vayyy Serkanım naber dostum....

100 mt'lik halat aldım bagajda duruyor... ayrıca 10 mtlik gerdirmede hazır...(kamyoncu işi hemde)
;D
süpersin abi..iyidir ne olsun..:smiley:
bende gemi halatı getirmeyi düşünüyorum...;D

serkann' Alıntı:
süpersin abi..iyidir ne olsun..:smiley:
bende gemi halatı getirmeyi düşünüyorum...;D

Gemi halatı dedinde.. aramızda gemici vardı....Hatırladım.. Mithatcan
Mithatcanda vardı ama o halat falan getimez her halde ... jantları gibi kirlenir felan.... ;D ;D ;D

Alo Mithat ordamısın janjanlı janttlarıda getiriyormusun. ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,037
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri