Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 143,943
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

mehmet, mithatcan beyaz güvercinine kıyamıyor kardeş ama alışacak 8)

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

BRONCO' Alıntı:
mehmet, mithatcan beyaz güvercinine kıyamıyor kardeş ama alışacak 8)
abi mithatcan kurtlandı artık duramaz, bakmayın siz öyle dediğine, yakında hepimize örnek bir off road cı olursa şaşırmayın ;)

mıthatcan gaza gelme senle yapalım bır bagdat caddesı turu ordanda baskan jeep e uzarız bol pastalı cılalı halde jantlar kromlar ışıl ışıl.

arkadaslar ıyı geceler ben yatıyorum yarın talaşlar odunlar içinde uffroad um var işte :smiley:

8 bir çeyrek' Alıntı:
Aslında onun resmi olacaktı sağolsun tarık kardeşim cj,yi uygun görmüş. 8) 8) 8) 8)

nostalji bayram
naz156.jpg

bi aklınıza bile gelmemişim ayıp yaaaaaaaa :'( neden bu kadar geç tarih !! kısmet baya zaman var bi aksilik olmazsa katılırım işallah mitatcan sende bırak safralığıda atla arabana gel yemişsin milletin beynini bişey olmaz o cantlarına ;D ;D

ates' Alıntı:
bi aklınıza bile gelmemişim ayıp yaaaaaaaa :'( neden bu kadar geç tarih !! kısmet baya zaman var bi aksilik olmazsa katılırım işallah mitatcan sende bırak safralığıda atla arabana gel yemişsin milletin beynini bişey olmaz o cantlarına ;D ;D
anadolu yakası konvoyu sensiz hareket etmez, sen olmazsan kimi arıycam gezide nerde bu adamlar die ;)

expres' Alıntı:
anadolu yakası konvoyu sensiz hareket etmez, sen olmazsan kimi arıycam gezide nerde bu adamlar die ;)
bu sefer unutursanız beni hiç beklemem , ver elini rumeli kavağı doğru rakı balığa otururum valla :D :D

ates' Alıntı:
bu sefer unutursanız beni hiç beklemem , ver elini rumeli kavağı doğru rakı balığa otururum valla :D :D
bu kulağa hoş geldi, benide umarım unuturlar :D ama sen unutmaki rakı balıkdan da mahrumda kalmayalım ;)

bull' Alıntı:
evet toplam 8 cj oldu yok mu artıran ;D

abi beni tek saymıssın 9 cj oluruz yeni cj6 yetişirse bişekilde getiricem ilk offroad tecrubesiolucak vay başına gelenlere
olmassa benim kara uşagın arkasına baglarım ekonomık olur

expres' Alıntı:
bu kulağa hoş geldi, benide umarım unuturlar :D ama sen unutmaki rakı balıkdan da mahrumda kalmayalım ;)
balık olur gene valla süperdi yunusssssssssssssss tavayı unutma:D

ates' Alıntı:
balık olur gene valla süperdi yunusssssssssssssss tavayı unutma:D
merak etme ateş abi balık tavası artık bagajda yerini aldı ama isterseniz saç kavurmada yapabilirim bilmiyorum yani nasıl arzu ederseniz:smiley:)))))

mümkünse acılı biberli bol domatesli bi saç kavurma alıyım :smiley:

1- BRONCO ........................CJ5 mtr,strep
2- Cagri_ali..........................CJ6 (namıdeğer abbas)
3- Reis28............................NİVA
4- hunter_34.......................fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
5- bull ................................cj-8 siftah
6- Beatrix......................... ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
7- serkann..........................ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri:smiley: )
8- evedilaz......................... cj5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
9- Jyrays............................CJ5+XR650, herşeyimiz var, belki bir suzuki alalim arkaya halatlı, biraz zorlamak için!
10-EmR_69.........................Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
11-cubs............................ samurai
12-Enwer........................... cj6
13-Expres.......................... Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
14-Expres.......................... Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
15.Kanyon_jimny................ jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri( diğeride kırıldı cuma yeni yaptırıcam.) ve Eye of the tiger)
16-hakanbusa.................... nissan pathfinder
17-enko............................ Gloper mtr
18-sta kaze........................ feroza mtr vinç
19-Wedat......................... cj 5 mtr vinç
20-WranglerCem................ wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
21- doom.........................g.vitara
22-Mithatcan..................... Mehmet abinin emri üzerine..
23- ateş ...........................zj 5.2

şu an durum böyle............ :smiley:

standart bi hilux la katılabilirmiyim gezinize .
o güne kadar ne yaptırabilirim bilmiyorum ama bi bostancı oto sanayisini inip orda sorarım arkaya çeki demiri takabilen biri varmı diye , başka ne taktırmam gerekiyor onlarıda söylerseniz yaptırmaya çalışırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri