Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 150,867
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Boşver Emre abi onun strebinin rengi belliii siyah (kaldığı yerde yas tutar artık) ;D
doom' Alıntı:
hangi renk strep istersin .... a ) siyah b) sarı c) kahverengi

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

hunter_34' Alıntı:
hehehhe normaldir emre nasıl olsa tedavülden kaldırıldı cj ler artık yerini rubicon lara ve choroke lere bıraktı ama arkadaşlar anlamıyor ve kabullenmek istemiyorlar neyse nerde o kampanya öle bir göz atıyım alacağımsan değil ya işte :D)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ama yinede TR de parçası tofaş reno gibi bol en azından bulgar hurdalıklarından opel parçası aramak gibi zahmete katlanmıyoruz yada poryası bozulunca aynı gün tamir ediliyor................. :D :D :D

bull' Alıntı:
kola kutusuna 4 teker koymuşlar sonra nemi olmuş suziki 4 çeker olmuş :D :D :D :D

çingene çadırına 4 teker koymuşlar ne mi olmuş CJ MUHAAAAAA :smiley:))))))))))))))

çok merak ettiğim bir konu var bu arada acaba şu anda yürür vaziyette olan bu araçlar rekabete kalktıkları 50 li ,60 lı model cj ler kadar uzun yaşayabilecekler mi ?

Keşke onların bu durumunu görebilecek kadar ya uzun bir ömrüm olsa !.................... ;D

cagri_ali' Alıntı:
Arkadaşlar buluşma yeri Beykent üniversitesi her zamanki gibi 8/3/2009 pazar saat 8:45 yapalım, malum araç sayısı fazla gruplandırma toparlanma ve harekete geçiş, güzel bir gün geçirme dileğiyle.....sarı çizmelerinizi unutmayın sakınn ;D
AYOFF tan saygılarrla ... :smiley:
cagri_ali' Alıntı:
01- BRONCO ......................... CJ5 mtr,strep
02- Cagri_ali .......................... CJ6 (namıdeğer abbas)
03- Reis28 ............................ NİVA
04- hunter_34 ...................... fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
05- bull ................................ cj-8 siftah
06- Beatrix ........................... ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
07- serkann .......................... ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri:smiley: )
08- evedilaz .......................... cj5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
09- Jyrays ............................ CJ5+XR650, herşeyimiz var
10- EmR_69 ......................... Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
11- cubs .............................. samurai
12- Enwer ............................ cj6
13- Expres ............................ Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
14- Expres ............................ Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
15- Kanyon_jimny ................... jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri( diğeride kırıldı cuma yeni yaptırıcam)
16- hakanbusa ........................ nissan pathfinder
17- enko ............................... Gloper mtr
18- sta kaze ........................... feroza mtr vinç
19- Wedat ............................. cj 5 mtr vinç
20- WranglerCem .................... wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
21- doom .............................. .g.vitara (tarktör lastik...%100 kilit)
22- Mithatcan ......................... Mehmet abinin emri üzerine..
23- Ateş ................................ ZJ 5.2 ( vinç hariç tam donanım )
24- eko ................................. hilüx/telsiz/MT/R lastik
25- fatihoz66 ......................... G.vitara mtr/vinç/diflook/çeki demiri (aksilik olmazsa)
26- yuysal .............................. Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)
27- tm .................................. Wrangler Rubicon Unlimited /BF Goodrich M/T, strap, hi jack, Cobra 2...
28- Jeep34 ............................ CJ 7 Tam donanım
29- tuncaaayy ........................ CJ 7 vinç,kilit,strep ve buluşmaya kadar telsiz..,
30- MK51 .............................. Cherokee Sport (tam donanımlı)
31- Tugsan75..........................Toyota Landcruiser(mt lastik hariç,tam donanımlı)
32- Ömrümü7ler.......................Nissan pathfinder
33- Wolverine-Grand Cherokee...ZJ Difflock,Çeki Demiri ve iman gücü
34- Murat................................nissan skystar
35- Cem .................................bombardier atv
36- Selçuk Şahin.......................Suzuki Vitara 3",çeki demiri + yüksek adrenalin
37- AyhanKURNAZ....................Niva
38-Can ADALI ........................Honda CRV ( ekipman sıfır )
39-hakan3005.........................blazer -atr lastik

böylece buluşma noktası da ortaya çıkmış oldu , listemizin son durumu ile birlikte................ :smiley:

01- BRONCO ......................... CJ5 mtr,strep,vinç
02- Cagri_ali .......................... CJ6 (namıdeğer abbas)
03- Reis28 ............................ NİVA
04- hunter_34 ...................... fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
05- bull ................................ cj-8 siftah
06- Beatrix ........................... ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
07- serkann .......................... ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri:smiley: )
08- evedilaz .......................... cj5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
09- Jyrays ............................ CJ5+XR650, herşeyimiz var
10- EmR_69 ......................... Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
11- cubs .............................. samurai
12- Enwer ............................ cj6
13- Expres ............................ Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
14- Expres ............................ Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
15- Kanyon_jimny ................... jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri( diğeride kırıldı cuma yeni yaptırıcam)
16- hakanbusa ........................ nissan pathfinder
17- enko ............................... Gloper mtr
18- sta kaze ........................... feroza mtr vinç
19- Wedat ............................. cj 5 mtr vinç
20- WranglerCem .................... wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
21- doom .............................. .g.vitara (tarktör lastik...%100 kilit)
22- Mithatcan ......................... Mehmet abinin emri üzerine..
23- Ateş ................................ ZJ 5.2 ( vinç hariç tam donanım )
24- eko ................................. hilüx/telsiz/MT/R lastik
25- fatihoz66 ......................... G.vitara mtr/vinç/diflook/çeki demiri (aksilik olmazsa)
26- yuysal .............................. Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)
27- tm .................................. Wrangler Rubicon Unlimited /BF Goodrich M/T, strap, hi jack, Cobra 2...
28- Jeep34 ............................ CJ 7 Tam donanım
29- tuncaaayy ........................ CJ 7 vinç,kilit,strep ve buluşmaya kadar telsiz..,
30- MK51 .............................. Cherokee Sport (tam donanımlı)
31- Tugsan75..........................Toyota Landcruiser(mt lastik hariç,tam donanımlı)
32- Ömrümü7ler.......................Nissan pathfinder
33- Wolverine-Grand Cherokee...ZJ Difflock,Çeki Demiri ve iman gücü
34- Murat................................nissan skystar
35- Cem .................................bombardier atv
36- Selçuk Şahin.......................Suzuki Vitara 3",çeki demiri + yüksek adrenalin
37- AyhanKURNAZ....................Niva
38-Can ADALI ........................Honda CRV ( ekipman sıfır )
39-hakan3005.........................blazer -atr lastik

bull' Alıntı:
kola kutusuna 4 teker koymuşlar sonra nemi olmuş suziki 4 çeker olmuş :D :D :D :D
tarık abi gitme adamların üstüne bırak mutlu olsunlar 8)

hunter_34' Alıntı:
çingene çadırına 4 teker koymuşlar ne mi olmuş CJ MUHAAAAAA :smiley:))))))))))))))
o çingene çadırı seni boğulmaktan kurtardı..... ama merak ediyorum bundan sonra seni CJ (ASLAN) çekermi mümkünse benden çekmemi isteme 8)

BRONCO' Alıntı:
tarık abi gitme adamların üstüne bırak mutlu olsunlar 8)
tarık abi bronco haklı gelme üstümüze :smiley:))))) broncoya sorarmısın gezide arabasına nerede cile yapmayı düşünüyor :smiley:))))) oda bir cj çi nasıl olsa değilmi yaaaa :smiley:)))))))))))))))))))))))

BRONCO' Alıntı:
o çingene çadırı seni boğulmaktan kurtardı..... ama merak ediyorum bundan sonra seni CJ (ASLAN) çekermi mümkünse benden çekmemi isteme 8)
allahtan beni bir kere çektin 40 yıl konuşursun artık ama unutma bir gün sana hatırlatacağım bu sözleri ben senin gibi 40 yıl konuşmam ama :DDDDDDDDDDDD:smiley:))))))))

sana gelince mehmet sen yunusa uyma akıllı ol canım yoksaaa sende yunusun yanında çamur çukurunda kalırsın ;D ;D ;D

BRONCO' Alıntı:
sana gelince mehmet sen yunusa uyma akıllı ol canım yoksaaa sende yunusun yanında çamur çukurunda kalırsın ;D ;D ;D
biliyorsun fatih abi ben 4 çekerim arıxalıyken bile hiç kalmadım kaldığım yerlerde hep 2 çeker battım bu çok normal benim 2 çeker gittiğim yerde 4 çeker batanlar utansın :smiley:))) ben buradayımö bu arad açıklama yapmış oldum ben hiç bir zaman 4 çeker batmadım bu böle biline

arkadaşlar olaya geç vakıf oldum. lütfen hanımlara gelsin yoksa evden çıkmak bir hayli zor oluyor. bu yaştan sonra evde sorun yaşamak istemiyorum saygılar,

Ayhan kardeşim zaten eşleri ile gelen arkadaşlarımız olacak sorun yaşamanı biz de istemeyiz ........... :smiley:

ayhan kurnaz' Alıntı:
arkadaşlar olaya geç vakıf oldum. lütfen hanımlara gelsin yoksa evden çıkmak bir hayli zor oluyor. bu yaştan sonra evde sorun yaşamak istemiyorum saygılar,
bir kere götürdüm..tövbe etti gelmiyor ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri