Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 150,922
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Merakla bekliyorum..... Bu denli kalabalik katilimi olan ve üstelik her cinste arazi araci bulunan ( tam donanimdan tut tamamen standarta kadar) bir gezinin organizasyonunu.....
Son Ormanli gezisinden sonra söylenmedik laf kalmamisti......

Etiketler

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

yaa ergun nerdesin hani boluya geliyordun listede adın vardı

fatihoz66' Alıntı:
yaa ergun nerdesin hani boluya geliyordun listede adın vardı

Herkesten cok istemistim ama esim ( Beatrix) gripten kurtulamadigi icin havamizi aldik :(

üzüldüm güzel bir etkinlikti bir dahaki sefere

concrete' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25239.20;topicseen

Guzel bir tartisma baslamis durumda, cok dusunerek yapilan yapici tartismalar aktivitemize buyuk katki saglayacaktir...

Güven kardeşim okudum ama zaten yapmak istediğimiz de orada tartışmaya söz konusu olayları önlemek ,sorunsuz olmasa da minimum sorunlu bir
geziyi ardımızda bırakmak , bu da ancak dayanışma , önhazırlık ,kesintisiz iletişim ,kurallara uyarak olabilir diye düşünüyorum.... :smiley:
Hep birlikte bunu arkamızda bırakmak ümidiyle...... :smiley:

iyi geceler arkadaşlar ve benden büyük abiler;
anneanne yokuşu nasıl bıryerdir sankı okuduklarımdan fena bir rampa gibi bahsediyorsunuz. birde ilkkez katılacagım ıcın hayati değer tasıyan ekıpmanlar varmıdır en azından onları yanımıza alsak.birdeee yemek olayı ıcın ne yapmak gerekir.yanımıza ne almamız gerekir acaba? ben fırıncıyım kişi sayısı belli olursa ben ekmek olayını halletmek ısterım.teşekkürler

Hakan aşağıdaki linki bir ziyaret edersen yeterli bilgin olur,senin araçta diferansiyel kilidi yoksa orası senin için yok zaten ,kişi sayısı bu günden belli olmaz bir sayı belirtilemez bu nedenle ,yemek olayını son hafta içeriside belirleyeceğiz ne şekilde olacak diye,şimdilik sen anneanneyi seyret.... :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23306.0

ok seyretmeye dewam ozaman nediyelim.ozaman sayıyı son hafta tahmını bır sekılde cıkarsa ben talibim:smiley: birde benım arac ıcın difflock pahalı bır seymı olur acaba?

aslında lastik ve difflock olmazsa olmaz orada ,diğer araçlarımızla daha uygun bir parkura gireceğiz ,uygun derken asvalt değil tabii ki orası da tatlı uğraştırıcı biraz çamursuz olmaz ,kilit fiyatları hakkında şu an bir şey diyemeyeceğim ama senin için acil bir olay değil bu araştırıp uygun olanını yaparsın ,kişi sayısını da o şekilde tesbit ederiz daha sonra............. :smiley:

ben rize nin 2300 rakımlı bır koyundenım bızım yollarımızda toprak yol vede kötu bır yoldur 23 km yı 1.5-2 saatte cıkıyoruz cok da yabancı degılım yanı :smiley:
o yokusun resımlerını vede vıdeolarını gordum.orası suanda benım ıcın cok fazla aşar şimdilik beni onu anladım:smiley: normal parkurada sarı çızme gerekırmı acaba :smiley:

artık dayanamıyoru sabırsızlanıyorum araba zaten serviste artık taaruz vaktini bekliyorum daha 2 hafta var ama yeter artıkkkkkkkkkk........ savaş başlasın artık...

Kanyon_Jimny' Alıntı:
artık dayanamıyoru sabırsızlanıyorum araba zaten serviste artık taaruz vaktini bekliyorum daha 2 hafta var ama yeter artıkkkkkkkkkk........ savaş başlasın artık...
deli acele etme arabanı krman için gerekli ortam hazırlanacak tabi nesimde para kazanacak ;D ;D ;D ;D mehmetim acele etme sabret 8) 8) 8)

hakan3005' Alıntı:
ben rize nin 2300 rakımlı bır koyundenım bızım yollarımızda toprak yol vede kötu bır yoldur 23 km yı 1.5-2 saatte cıkıyoruz cok da yabancı degılım yanı :smiley:
o yokusun resımlerını vede vıdeolarını gordum.orası suanda benım ıcın cok fazla aşar şimdilik beni onu anladım:smiley: normal parkurada sarı çızme gerekırmı acaba :smiley:

günaydın Hakan ve diğer arkadaşlar ,
Hakan durumu anladığına göre gelelim çizme olayına aracında bulunması her sefer için iyidir ,çamurda gezileceğinden al yanına ,
aracında strab (çeki halatı) olursa iyi olur hatta yer durumun müsait ise kürek de tavsiye ederim şimdilik bunlar yeterli sana ... :smiley:

tamam abi aracıma ozaman strab koyuyorum vede kampçıların kullandığı kürekler vardı onlardan mevcut onu da arabama koyarım.tesekkurler ergican abi.

hakan3005' Alıntı:
tamam abi aracıma ozaman strab koyuyorum vede kampçıların kullandığı kürekler vardı onlardan mevcut onu da arabama koyarım.tesekkurler ergican abi.

rizenin hangi köyüne çıktın 2300 rakımlı?????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

SON KONULAR

Geri