Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 150,922
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

herkeze günaydın arkadaşlar burada latife yapıyoruz amacımız ben seni geçerim senin araban kaldı benimkisi çıktı muhabbeti değil önemli olan bir araya gelebilmek sohbet ve sadece şunu söylüyorum ( OF-ROAD BAHANE OFF-ROAD DA MUHABBET ŞAHANE ) fani şeyler bunlarr yaaaa değilmiii hepinize saygılar ama unutmatın tabi fronti bu cj filan anlamaz :smiley:))))))))))))) ;D ;D

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

hayırlı sabahlar :D

ya mitatcan rakım filan yazma abi akşamdan kalmayım rakı diye okuyorum baqq fena oluyorum sonra :smiley:))))))

hunter_34' Alıntı:
herkeze günaydın arkadaşlar burada latife yapıyoruz amacımız ben seni geçerim senin araban kaldı benimkisi çıktı muhabbeti değil önemli olan bir araya gelebilmek sohbet ve sadece şunu söylüyorum ( OF-ROAD BAHANE OFF-ROAD DA MUHABBET ŞAHANE ) fani şeyler bunlarr yaaaa değilmiii hepinize saygılar ama unutmatın tabi fronti bu cj filan anlamaz :smiley:))))))))))))) ;D ;D

bırak yunus abi bu işleri sen mangalı yak tavayı hazırla şimdi çıkıyorum yola 8 martta ordayım ozamana kadar iyi pişir acelem yok ........ :smiley:

hunter_34' Alıntı:
ya mitatcan rakım filan yazma abi akşamdan kalmayım rakı diye okuyorum baqq fena oluyorum sonra :smiley:))))))

bende ilk rakı yazdım ama merak ettim 2300 rakımlı yer neresi diye ( bi rizeli olarak merak ettik ) :DDD

Mithatcan' Alıntı:
rizenin hangi köyüne çıktın 2300 rakımlı?????????

mito günaydın henüz uyku mahmurluğunu üzerinden atamadın galiba , Hakan oraya çıkmamış oradan geliyor ........ :smiley:

işte bu soruna da Hakan cevap verecektir muhakkak...... :smiley:

eeg52' Alıntı:
mito günaydın henüz uyku mahmurluğunu üzerinden atamadın galiba , Hakan oraya çıkmamış oradan geliyor ........ :smiley:

işte bu soruna da Hakan cevap verecektir muhakkak...... :smiley:

yaa abi valla atamadım pazartesi sendromu var galiba .... hayırlı haftalar abi sana :smiley:

Mithatcan' Alıntı:
yaa abi valla atamadım pazartesi sendromu var galiba .... hayırlı haftalar abi sana :smiley:

sağol yeğenim sana da hayırlı haftalar bol kazançlar............ :smiley:

mithatcan ben rizenin ikizdere kazasının cimil köyündenim.çıkmaktan ziyade ordabızım köyümüz var.ylılın 15 gunu oradayım vede her agustosun 1.haftasıda yaklasık 50 çadırlık kamp kuruyoruz aile olarak kumbasar ailesi :smiley:

biz fırınlara paketlı tost ekmeklerı satıyoruz. normal ekmek yapmıyoruz.iş yerimiz yenibosnada basın ekspres yolunun ustundeyız.

hakan3005' Alıntı:
biz fırınlara paketlı tost ekmeklerı satıyoruz. normal ekmek yapmıyoruz.iş yerimiz yenibosnada basın ekspres yolunun ustundeyız.
hee yok ozaman tanımam bizimde fırınımız vardı eskiden ondan sordum.. kadıköy yakasında belki tanırım dedim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

SON KONULAR

Geri