Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,339
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

artık 8 mart olsada baksak neler olacak
heyecanla bekliyorum 8 mart gününü.

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

cagri_ali' Alıntı:
Arkadaşlar bu arada batarız kalırız die düşüncelere düşmeyin samurayı ile tuncay kimseyi çamurda bırakmaz en son anneannede unimogu ile mahsur kalan mehmet abimizi kurtarmıştı ;D;D

Ne Fotoğraf ;

Burda Unimoğ ofsayta düşmüş ;D ;D ;D

Arkadaslar,

bu havada Ananne yokusu nasildir sizce? Bu gidisle yokusun basindan sadece fotograf cekebilecegiz galiba :smiley:

Cagri,

Jimny_Disco ile bi kesve mi ciksak acaba?

hafta sonu çıkalım abi boyadınmı fındık faresini sen ? kayıp jimy memo :smiley:
cubs' Alıntı:
Cagri,

Jimny_Disco ile bi kesve mi ciksak acaba?

Hayir abicim, gordugun gibi duruyor. Hic vaktim olmadi.
Ama bu hafta bitirmem gerekiyor.

cubs' Alıntı:
Hayir abicim, gordugun gibi duruyor. Hic vaktim olmadi.
Ama bu hafta bitirmem gerekiyor.

Tuncay boya işlerini Çağrı'ya sor nasıl pratik boya yapılır en hızlısından sana söylesin...... ;D

Abi sorma,

sirf bu is icin gittim bir arkadastan kocaman kompesor aldim. Boya, tiner, kurutucu her sey hazir.
Asil beni korkutan zimpara meselesi :smiley:. Yapmisken iyi olsun istiyorum. Boyadan sonra da koruyucu ve vernik aticam Ananne yokusunda :smiley:
Piril piril olacak bizim yavru.

lafım birilerine :smiley: yalvaracaksınız bana bu gezide, ama yok zamlı ve nakit tarife uygulancak bu sefer ;)

Mehmet abi,

senin mogu arkadan da cekmistim ben, hatirlar misin? :smiley: :smiley: :smiley:
Elimde cok guzel kareler var. :smiley:

MEH-MET, MEH-MET, SEN BİZİM HER SEYİMİZ-SİN :smiley:

Abi saka bi yana da mogu satacagini duyduk, dogru mudur?

expres' Alıntı:
lafım birilerine :smiley: yalvaracaksınız bana bu gezide, ama yok zamlı ve nakit tarife uygulancak bu sefer ;)

sonuna kadar yanındayım kardeşim ,bundan sonra ölene kadar mokoko.......... ;D

unımog nıye satılsın kı tarıfe bıle zamlanmıs arkadaslar :smiley:
yumurlıyan tavuk kesılemı? mehmet abi yalan mı?

ömrümü7ler' Alıntı:
artık 8 mart olsada baksak neler olacak
heyecanla bekliyorum 8 mart gününü.

Hay Allah bukadar heyecana ne gerek varsa ?Zaten yapılacak iş belli bazıları yukarı çıkacak , bazıları kalacak onlar çekilecek asıl çekimler de bu esnada gerçekleşecek video ve resim olarak.............. :smiley:

Alttaki örnek hatırlatma içindir.... ;D

index.php (11 (2).jpg

01- BRONCO .......................... CJ5 mtr,strep,vinç
02- Cagri_ali ........................... CJ6 (namıdeğer abbas)
03- Reis28 ............................. NİVA
04- hunter_34 ....................... fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
05- bull ................................. cj-8 siftah
06- Beatrix ........................... .ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
07- serkann .......................... .ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri:smiley: )
08- evedilaz ........................... CJ5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
09- Jyrays ............................. CJ5+XR650, herşeyimiz var
10- EmR_69 .......................... Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
11- cubs ............................... samurai (full kilit -full)
12- Enwer ............................. cj6
13- Expres ............................ Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
14- Expres ............................ Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
15- Kanyon_jimny ................... jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri
16- hakanbusa ........................ nissan pathfinder
17- enko ............................... Gloper mtr
18- sta kaze ........................... feroza mtr vinç
19- Wedat ............................. cj 5 mtr vinç
20- WranglerCem .................... wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
21- doom .............................. .g.vitara (traktör lastik...%100 kilit)
22- Mithatcan ......................... Mehmet abinin emri üzerine..
23- Ateş ................................ ZJ 5.2 ( vinç hariç tam donanım )
24- eko ................................. hilüx/telsiz/MT/R lastik
25- fatihoz66 ......................... G.vitara mtr/vinç/diflook/çeki demiri (aksilik olmazsa)
26- yuysal .............................. Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)
27- tm .................................. Wrangler Rubicon Unlimited /BF Goodrich M/T, strap, hi jack, Cobra 2...
28- Jeep34 ............................ CJ 7 Tam donanım
29- tuncaaayy ........................ CJ 7 vinç,kilit,strep ve buluşmaya kadar telsiz..,
30- MK51 .............................. Cherokee Sport (tam donanımlı)
31- Tugsan75..........................Toyota Landcruiser(mt lastik hariç,tam donanımlı)
32- Ömrümü7ler.......................Nissan pathfinder
33- Wolverine-Grand Cherokee...ZJ Difflock,Çeki Demiri ve iman gücü
34- Murat................................nissan skystar
35- Cem .................................bombardier atv
36- Selçuk Şahin.......................Suzuki Vitara 3",çeki demiri + yüksek adrenalin
37- AyhanKURNAZ....................Niva
38- Can ADALI .........................Honda CRV ( ekipman sıfır )
39- hakan3005.........................blazer -atr lastik

eksikleri tamamlayalım arkadaşlar sonra KEŞKE olmasın... :smiley:

iyi geceler abiler vede arkadaşlar,yemek olayı nasıl oluyor orda herkez kendı ekıpmanınımı getırıyor? yemek konusunda yoksa ortak birşeylermı yapılıyor? çok soru sormuyorum dimi :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri