Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 149,653
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

reis28' Alıntı:
bencede 50yi gecer mitat listeyi gören gelir bu hafta katılım dahada fazla olur belgratta trafik yogun olacak haftaya

ben niye motor getiriyosun sanıyosun.. dün akşam adanalıyı izlemedin mi yoksa :smiley:)))

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

bir ara orda kanaları zaplarken atv gecti görüntüden

ızgara tellerini de unutmayın arkadaşlar işin yiyenbilir kısmı da olacak... ;D

ekmekler de hakandandı galiba ?............ :smiley:

site böyle diye biraz uzak kaldı millet ama gelirler nasılsa...... :smiley:

eeg52' Alıntı:
site böyle diye biraz uzak kaldı millet ama gelirler nasılsa...... :smiley:

abi sen ben gibi kimse takip etmiyoki :smiley:)) baksana 7/24 burdayım valla bide sahibinden'e giriyorum sabahtan akşama kadar bu iki sitede dolaşıyorum

eeg52' Alıntı:
ızgara tellerini de unutmayın arkadaşlar işin yiyenbilir kısmı da olacak... ;D

abi benim nivanın ufacık bagajında her mamul için ayrı ızgara teli mangal ve ekipmanları herdayim hazır ve nazır dır artı bir adet masa iki adet sandelye tam donanımlı of road aracı başka nasıl olur

reis28' Alıntı:
abi benim nivanın ufacık bagajında her mamul için ayrı ızgara teli mangal ve ekipmanları herdayim hazır ve nazır dır artı bir adet masa iki adet sandelye tam donanımlı of road aracı başka nasıl olur

ooof oof of tam off-road aracı diyorsun , vinçten ne haber ?........ :smiley:

eeg52' Alıntı:
ooof oof of tam off-road aracı diyorsun , vinçten ne haber ?........ :smiley:

abi vinc hala gelmedi belki bir ihtimal geziye yetişecek arka dife kilit takıyorum bu hafta belgratta deniycez bakalım kilitli niva nasıl yürüyormuş buda difin birfotosu nekadar sevimli görünüyor dimi

Grnt010-1.jpg

çoook hemde dediğin gibi kilitte ne olacak görelim bakalım..... :smiley:

Gün geçtikçe katılım listemizdeki araç sayısı artıyor , bu kadar çok sayıdaki bir toplu katılımla off-road yapılabilir mi sorusu akla geliyor , bunun uygun olmadığı aşikar zaten katılan araçların bir kısmı standart (donanımsız) , bu araçlar girmeyi düşündüğümüz etapta
takılarak zaman ve emek kaybına neden olacaktır ,bunun yanı sıra tüm araçların tam donanımlı olduğunu düşünsek de sayı çok yüksek olduğundan bu sayıdaki bir grubun etapları tamamlaması oldukça uzun sürecektir.
Başlangıçta bunun bir off-road olması düşüncesiyle harekete geçmiştik ,off-roaddan vazgeçmiş değiliz fakat tüm araçlar babaanneye girebilecek donanımda olmadığı için Beykent önünde toplanan araçlarımızla kırıcı olmayan bir parkur üzerinden toplu halde muhabbet, sohbet ve mangal yapabileceğimiz Kirazlıbentler alanına gidilecektir.Burada ateşbaşı sohbet ve mangal keyfi rahat olacaktır , masa ve oturacak yerler mevcuttur.
Bu arada da off-road isteklisi arkadaşlarımız için babaanne çok yakın ve emrinizde olacaktır , seyirci olarak da zevk alacağımız bu etapta bol bol görüntü alabileceksiniz.
Toplu muhabbet alanında mangal olacağina göre gelenlerin mangal ve ızgaralarıyla gelmeleri daha iyi olacaktır ,tabii nevaleler unutulmamak kaydıyla .......

08.Mart.2009 pazar sabah 08:45 te Beykent Ayazağa Kampüsü önünde buluşma sonrası soft bir parkur ve bir orta zorlukta geçiş noktası sonrası Kirazlıbentler alanına gidiş.Bu da tahmini olarak 11:00 - 11:30 civarı olacaktır.Burada mangal hazırlığı sohbet tanışma sonrası yukarıda da bahsedildiği üzere babaanne bekliyor meraklıları kucaklamak için .
Güzel keyifli bir gün geçireceğimizi , paylaşacağımızı umuyorum .Tabii bunun böyle olabilmesi için içimizde bizlerle beraber olacak bu konularda tecrübeli arkadaşlarımızın da önerileri doğrultusunda hareket etmemiz doğru olacaktır.
Şimdiden keyifli bir gün geçirmemiz dileğiyle........... :smiley:

Bence en dogru kararverildi...!
Acik söylüyorum katilim 40`i buldugunda gelmekten yavas yavas vazgecmeye baslamistim.....
Simdi daha keyifli olacagina inaniyorum....
Bravo....! isabetli bir karar....!

hard için ufak bir görüntü (gerçi daha önce verilmişti ama) Tarık kardeşimizden alıntıdır........ :smiley:
donanımsız araçlar için birebir !

[attachment=1]

jeep_cj_stuck_again.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri