Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 145,513
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Alooo diyorum iletişim cihazı diyorum ,T E L S İ Z diyorum ne olduuuuuuuu.............. :smiley:

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

ergican abi orada odun bol bulamzsak sorumlusu benim ben bulacam okeyyyy

o gün telsiz olacak rahat ol diyorum tamam diyorum sıkıntı etme diyorum

reis28' Alıntı:
hemen incirli girişine girdinmi zaten sagında kalıyor yolun hemen kenarı benzilige girmeye gerek yok kenara dogru dizilir bekleriz ben 8 diyorumda farketmez zaten8:15 bulur toplanmaerken olursa ayazagaya zamanında varırrız
olur benden ok

BRONCO' Alıntı:
ergican abi orada odun bol bulamzsak sorumlusu benim ben bulacam okeyyyy
odunda getıreyım ayıpsınız ıstersenız kalas bıle getırırım

hah şimdi oldu rahatladım cevap müspet olunca iyi yoksa yarın telefonla tacize başlayacaktım.... :smiley:

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8

wranglercem' Alıntı:
bır cıft bende telsız olur

sen de getir Cem yeğenim tabanvayda gerekebilir , malum diğeri araç sabiti olduğundan.... :smiley:

benim aracta cb telsiz mevcut diger arclarında bir kısmında cb var sanırım bir ihtimal bizim arkadaşlarda pmr telsizlerde var pazar sabahi getirirler

odunsuz olmazz yağmur olsada ateş yakarızz ...

iyi geceler Cem...

01- BRONCO .......................... CJ5 mtr,strep,vinç
02- Reis28 ............................. NİVA...full donanım
03- hunter_34 ....................... fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
04- bull ................................. cj-8 siftah
05- Beatrix ........................... .ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
06- serkann .......................... .ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri:smiley: )
07- evedilaz ........................... CJ5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
08- Jyrays ............................. CJ5+XR650, herşeyimiz var
09- EmR_69 .......................... Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
10- cubs ............................... samurai (full kilit -full)
11- Enwer ............................. cj6
12- Expres ............................ Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
13- Expres ............................ Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
14- Kanyon_jimny ................... jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri
15- hakanbusa ........................ nissan pathfinder
16- enko ............................... Gloper mtr
17- sta kaze ........................... feroza mtr vinç
18- Wedat ............................. cj 5 mtr vinç
19- WranglerCem .................... wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
20- doom .............................. .g.vitara (traktör lastik...%100 kilit)
21- Mithatcan ......................... Mehmet abinin emri üzerine..
22- Ateş ................................ ZJ 5.2 ( vinç hariç tam donanım )
23- eko ................................. hilüx/telsiz/MT/R lastik
24- fatihoz66 ......................... G.vitara- mt lastik/vinç/diflook/çeki demiri/telsiz
25- yuysal .............................. Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)
26- tm .................................. Wrangler Rubicon Unlimited /BF Goodrich M/T, strap, hi jack, Cobra 2...
27- Jeep34 ............................ CJ 7 Tam donanım
28- tuncaaayy ........................ CJ 7 vinç,kilit,strep ve buluşmaya kadar telsiz..,
29- MK51 .............................. Cherokee Sport (tam donanımlı)
30- Ömrümü7ler.......................Nissan pathfinder
31- Wolverine-Grand Cherokee...ZJ Difflock,Çeki Demiri ve iman gücü
32- Murat................................nissan skystar
33- Cem .................................bombardier atv
34- Selçuk Şahin.......................Suzuki Vitara 3",çeki demiri + yüksek adrenalin
35- AyhanKURNAZ....................Niva
36- Can ADALI .........................Honda CRV ( ekipman sıfır ,balık bol )
37- hakan3005.........................blazer -atr lastik EK OLARAK U KİLİT VEDE 9 TONLUK STREP EKLENDİ.ERGİCAN ABİNİN TAVSİYESİ
38- eksperoto-serkan.................pajero- telsiz- kilit-mt lastik-strep-
39- Seyhan..............................Sadece Niva
40- HakanYÜKSEL.....................Tuscon
41- Mantez+Levent-Caner(?)......Mitsubishi L200 - Winch - ATR Lastik + Fotoğraf Makinesi
42- Concrete........................... LR Def -vinç, kesik OK, strap, u kilit, hi-jack... (belki de co-pilot olarak gelirim.)
43- yuzen_adam.......................Suzuki Vitara (strep, u-kilit, pmr telsiz, gerisi standart)
44 -pasalı.................................lada niva -OK 144 -çekihalatı- kürek
45- ur-guru (Mürşat Özkaya)...... Suzuki grave digger (standart)
46- olcay.................................nissan patrol -mt lastik -kilit
47- yurdaer..............................NİVA mt lastik
46- arwin-ahmet.......................vitaraV6 standart
49- ahmet temiz.......................nissan navara standart

listemizi Tolga'nın katılamaması nedeniyle düzeltmek zorunda kaldım,şu anki durum bu şekildedir .................... :smiley:

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8

reis28' Alıntı:
benim aracta cb telsiz mevcut diger arclarında bir kısmında cb var sanırım bir ihtimal bizim arkadaşlarda pmr telsizlerde var pazar sabahi getirirler

evet Dursun aşağı yukarı 10 - 11 adet telsizli araç var ama yaya olduğumuzda el telsizi gerekecektir getirenler olursa daha iyi olur... :smiley:

ergican abi pazar sabahı listeye daha ismini yazmamış bir sürü daha arkadaşımız var gelecek onlarad yazar isimlerini

son dakikayı bekleyen arkadaşlar var doğru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri