Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 163,266
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

tüm görüntü kaydedici cihazlar şarzda
yarın çok mazeme olucak bence
evet yokmu butaraftan gelecek ??????????

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

ates' Alıntı:
ateş
can adalı
mithatcan
expres
eko
tuncay
yuzen_adam (koray)
wubıh ( hakan )

şu anda anadolu yakasından geliceklerin listesi bu kadar , lütfen konvoya katılmak istiyenler listeyi kopyalıyarak adlarını yazsınlar .paraz sabahı saat 8 de ankara asfaltı göztepede yeni açılan optimum alışveriş merkezinin yanında SHEELL benzin istasyonu var , hem yakıt almak için lpg ve benzin almak istiyenler için en uygun yer orası otoparkıda geniş alan olarak gayet rahat toplanırız

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8

Ergun bey bizde ikitelli organize çıkışında PO da tansaş önünde buluşuyoruz3 arac. Güneşliden çıkarken haberleşelim E & da buluşalım olmassa ?

Arkadaşlar sabah çıkıçaz orada bir kahvaltı molası verilir sanırım. Onun içinde nevale aldık. Bilgisi olan varmı ?

ben sıcak poğaca alıcam yolda yiyeceğim

ön buluşma noktasından güneşliden katılıcam sizlere arkadaşlar

Hadi yatin uyuyun artik, yoksa yarin sürünerek kalkacaksiniz......!
Ben saatimi kurup yatiyorum, yarin bekleyin beni....:smiley:

Haftanın 6 günü poğaca yiyoruz zaten Poğaca acı çıkacak içimizde şöyle bir kayıntı yapsaydık :smiley: Çay falan Biz mememenlik malzeme bile aldık :smiley:
fatihoz66' Alıntı:
ben sıcak poğaca alıcam yolda yiyeceğim

TELSIZLER SARJ DAAAAAAAAAAAAAAA

dagciark28' Alıntı:
Haftanın 6 günü poğaca yiyoruz zaten Poğaca acı çıkacak içimizde şöyle bir kayıntı yapsaydık :smiley: Çay falan Biz mememenlik malzeme bile aldık :smiley:

doğru valla ben bir termos çayla geliyorum menemeni nerde yapıcan kardeş küçük tüp lazım ona

gezenbilir 21 (fm) kanalı kullanıyor genelde

Ynt: Ayazaa Belgrad'da Ke_fedilen Yollar1 Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Yarin epey hareketli bir gun olacak gibi. Sabah gorusmek uzere herkese iyi geceler. :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

SON KONULAR

Geri