cagri_ali' Alıntı:Aaaa biri babannemi dedi yok öle bişi ya mogunuz varsa ok ...dolarız kasına çıkarız ineriz hep beraber en son ben öle yapmıştım bülent abinin mogu saolsunbabaanneye girmeyiz g,rsekte çıkamayız
gerek yok nisandan sonra kurumaya başlar o zman bol bol inip çıkarız
Emre abi sen traktörleri tak gene 4 tane olsungo pilot bnm bakarsın biz senle saparız babaanneye
![]()
concrete' Alıntı:Aşağıda buluşma noktasının krokisini yolluyorum. Buluşma saati öğlen 12:30 dur. ;D ;D ;D
beraber girerizJyrays' Alıntı:XR sadece 116 kg, babanne onunla yapabilirim!![]()
saol... attım gitti...yosunbusra' Alıntı:tamam ya tamam))
atsın kendını belime kadar çamura batmazsam yardım edıcem die yosun değilim yani![]()
çakma sucuk getirme sakın ... atarım dereye ;D ;D ;DKanyon_Jimny' Alıntı:abi hala bulamadım cumhuriyet sucuklarından![]()
ben tam orada selim i çekerken koparttım çekiyicagri_ali' Alıntı:Arkadaşlar arazinin durumunu gördünüz gelecek arkadaşların aracında keşinlikle ön arka çeki demiri strepp ve çamur lastiği olsun ki gezi işkence değil eğlenceye dönüşşün geçen geçtiğimiz parkur en soft parkurdu çünkü vinç ve kilit de fena olmaz yani yanında sarı çizmeleri unutmayalım
Hatırlatayım dedim ;D
ömrümü7ler' Alıntı:at lastiklerimle kabul ederseniz bende gelmek istiyorum. ;D ;D
bende adımı yazayım.
cagri_ali' Alıntı:1. Kanyon_Jimny...................SUZUKİ.............telsiz / ATR / ve ben
2. Discoverer.......................LR D2 td5 ..........telsiz/mt lastik/vinç/diff lock/vs.. co-pilot: concrete
3. Jyrays.................................XR650.............cross
4. doom...............................SUZUKİ.............difflock/traktör lastiği