İzlemiş olduğumuz Ayazma-Kazdağı Zirve Rotası aşağıda, Kazdağı Zirve - Altınoluk Rotası ise Yukarıda kırmızı çizgilerle işaretlenmiş rotadır. Ayrıca Artı rotalar test edildiğine göre Konu başlığındaki Soru işaretleride (????) görevini tamamlamışlardır.
İzlemiş olduğumuz Ayazma-Kazdağı Zirve Rotası aşağıda, Kazdağı Zirve - Altınoluk Rotası ise Yukarıda kırmızı çizgilerle işaretlenmiş rotadır. Ayrıca Artı rotalar test edildiğine göre Konu başlığındaki Soru işaretleride (????) görevini tamamlamışlardır.
Selam arkadaşlar...
yukarıda ve site içerisinde detayları verilen aktivitemizi başarıyla planlanan süre icerisinde tamamlamış bulunmaktayız. 4 ayrı makineden çekilen ve farklı illerde bulunan Fotolar çok dağınık olduğu için toparlamakla meşguldük.Sanırım en kısa sürede fotoları siz dostlarla paylaşırız...Sevgiyle kalın...
Merhaba, bizde bu sekilde bir rota planlamak istiyoruz. Internetten arastirirken sizin yapmis oldugunuz geziyi gordum. rota ile ilgili bilgi alabilecegimi dusundum. mesaj kisminda rotayi paylasmissiniz ama ulasamiyorum. Tekrar paylasabilirseniz sevinirim.