Aydın Doğa Dostları Çine Madran Dağı Kar Yürüyüşü (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nesli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,944

nesli

Ana Kamp
Yer
AYDIN
Merhabalar, ben sizlerle Aydın Doğa Dostları’nın bu pazar Çine Madran Dağına yapmış olduğu yürüyüşü paylaşmak istiyorum. Normalde kar görmeyen bir şehirde yaşadığımız için kar yürüyüşü hepimizin hevesle beklediği bir parkurdu. Karın Madran eteklerine kadar ulaştığı haberi bu haftaki rotamızı belirlemiş oldu. Çine’den Kavşit Köyüne ve oradan da köyün yayla yolunda çamurun izin verdiği yere kadar araçla gittikten sonra Madran dağına yumuşak eğimli bir sırttan tırmanmaya başladık. Kar gözlerimizi kamaştırsa ve yürümeyi zorlaştırsa da manzara enfesti. Bembeyaz bir örtü altında sanki dünya daha güzel ve huzurluydu… Ve elbette daha keyifli! Yaklaşık 18 kmlik parkurumuz zorlu değildi, zirveye tırmanmaya çalışmadık. Uzun molalarımızı kartopu oynayıp karda yuvarlanarak geçirdiğimiz bu gün bizim kesinlikle en keyifli yürüyüşlerimizden biri oldu.
[attachment=1]

Etiketler
Ynt: Aydın Doğa Dostları Çine Madran Dağı Kar Yürüyüşü (15 Şubat 2009)

[attachment=1]
[attachment=2]

CIMG4082_fhdr.jpg

IMG_0555.jpg

Aydın'da böyle kar göreceğinize inanırmıydınız:smiley:
[attachment=1]

Aydos grubunun faaliyetlerini imrenerek izliyorum, sizlerle ben ve eşim de gelmek istiyoruz, ilk fırsatta bir etkinlikte buluşmak ümidiyle...

Bakın Neslihan hanım, çok güzel olmuş...

Elinize, gözünüze, ayağınıza sağlık.

Sadece gözüme çarpan bir hata var:
Fotoğraflar çok az, Aydın'a gelemeyen bizler için, bir parmak bal çaldınız ağzımıza, imrendik, kaldık, başka fotoğraflar da bekliyoruz. Bu geziden olmasa bile sonraki gezilerinizi mutlaka merakla bekleyeceğim :smiley:

Selamlar, tekrar teşekkürler...

Aslında daha çok fotoğraf vermek istemiştim ama eklemekte biraz zorluk çektim. Şimdi Tezzmertek arkadaşımın önerdiği yolu deniyorum, umarım olur:smiley:

IMG_0614.png

IMG_0552.png

DSC03774.png

CIMG3923_fhdr.png

Hmm pek olmadı galiba, bu fotoğraf meselesini biraz çalışmam lazım sanırım:smiley:

Murat bu fotoğrafları görünce gerekli yardımı yapacaktır :smiley:

Neslihan, photobucket'te bulkuplouder tıklıyorsun, açılan pencerenin solundan kendi dosyalarından seçmek istediğin fotoğraf dosyasını seçiyorsun, sağ pencerede fotoğraflar açılıyor, onlardan da seçtiklerinin üzerine bir kez tıkladığında kopyalayacağın fotoğrafları belirlemiş oluyorsun, sonra uplouder tıklıyorsun, yükleme bittikten sonra IMG kodlarını kopyala yapıştır yapıyorsun, işte hepsi bu kadar, çok kolay :smiley:

ewet aydında kar gören bir kaç tepeden biri bizde dağın biraz alt kısmında uçuşlar yapıyoruz güzel coğrafyası olan bi yer ben genelde kuşadasındaki ekiple yürüyorum ama sizlerlede bir ara yürümek isterim haşmet abide yanlız bırakmaz beni inşallah :D tabii bir çok spor dalıyla uğraştığımızdan genelde vakit olmuyor

Paylaşım için çok teşekkürler Neslihan.

Devamını bekeliyoruz.

Sepet klasörüne bir dalayım bakayım belki halka açık bırakmışsındır.
;D

matiate' Alıntı:
Murat bu fotoğrafları görünce gerekli yardımı yapacaktır :smiley:

İşlem tamamlandı.
Neslihan hanımın sepet dosyası halka açık olduğu için ımg kodlarını alıp mesajını düzenledim.

Çok teşekkürler Murat, eline sağlık :smiley:

Birşey değil.

Sepet programında URL kodlarını değilde İMG kodlarını yapıştırıyorsun buraya.

Kodların üstüne ya da altına fotoğraf ile ilgili bilgileri verebilirsin.
Hangi kodda ,hangi fotoğrafın olduğunu görebilmek içinde yan pencerede Windows Gezgini pencerisini Küçük Resimler formatında açık tutmalısın.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,693
Kaydolan Son Üyemiz
caglacinarm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR