Aydın Doğa Dostları Çine Madran Dağı Kar Yürüyüşü (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nesli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,946

Etiketler
Ynt: Aydın Doğa Dostları Çine Madran Dağı Kar Yürüyüşü (15 Şubat 2009)

Kar görüntüleri süper. Elinize, ayağınıza sağlık. Daha fazla fotoğraf bekliyoruz....

bizde bozdogan anadolu lisesi izcileri olarak çıkmıştık ayın başında ama zirve yapamadık gerek hazırlıksız gelmemiz gerek kıyafetlerimizin çok soguga dayanıklı olmaması eger bi daha gelirseniz hep beraber çıkalım çok keyifli oluyor :smiley:
iyi yürüyüşler.

Resimler çok güzel,manzara gok güzel ama eksiklerden biriside yiyenbilir !.......

despe942004' Alıntı:
bizde bozdogan anadolu lisesi izcileri olarak çıkmıştık ayın başında ama zirve yapamadık gerek hazırlıksız gelmemiz gerek kıyafetlerimizin çok soguga dayanıklı olmaması eger bi daha gelirseniz hep beraber çıkalım çok keyifli oluyor :smiley:
iyi yürüyüşler.

Gezenbilir Ailesine hoşgeldiniz despe942004,
Gezenbilir Aydın Grubunda kendinizi tanıtabilir misiniz lütfen.?

Böylelikle Aydın'da ikamet eden ve etkinlikler düzenleyen diğer Gezenbilir Ailesi üyeleri ile çok daha rahat tanışır ve ortak etkinliklerde bulunabilirsiniz.

İlgili Link ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9743.0

Merabalar. Güzel resimler. Özellikle de ilk resim çok hoş. Madran'ı kışın görmemiştim hiç. Kar çamlara daha çok yakışıyormuş :smiley: Bu hafta Aydın'ın dağları genelde bembeyazdı.

Bir noktayı da aklıma gelmişken düzeltmek istiyorum: Aydın Doğa Dostları ve Aydos birbirinden farklı iki ekip. Aslında Aydın'da üçüncü bir ekip daha var: Üniversite yürüyüş grubu. Onlar da düzenli ve bu aralar sürekli C grubu yürüyüşler yapıyorlar.

ekip sayısının çokluğu zenginlik katar her zaman :smiley:
Gönüller bir olsun yeter :smiley:

Gönüller bir zaten:smiley: Benim kardeşim üniversite yürüyüş grubuyla yürüyor, akşam evde buluşuyoruz:smiley:

uzun zamandır sizin grubu takip ediyorum harikasınız

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR