yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: Ayna mahruti dişlisi oranı 4.88 den 5.89 çikartmak istiyorum
düşünelim bakalım.
düşünelim bakalım.

yavuz-çelikel' Alıntı:Biraz önce ist.'dan tar oto Tarkan beyle görüştüm. Dana ve jeep grubunda ön diferansiyel yok. İsuzu 'nun kendi imalatı olabileceğini söyledi. Holden, rodeo, opel biliyorsunuz kardeşler.Benimde aklıma şu geldi, ön difi değiştirin danayla, aynı boyda bir diferansiyelle olsun bitsin.![]()
yavuz-çelikel' Alıntı:The GKN 16HA is a very beefy axle with 32 spline 35mm thick shafts, gearing up to 5.13:1 but there's only a Limited slip available
bu seri noluyu buldunuzmu 5.13 oluyor sanırım.
yavuz-çelikel' Alıntı:selam bence çok şey farkeder.İyi olur.
damast' Alıntı:Merhaba Yavuz bey
Sizece arada hissedilir bir değişme olurmu? Masrafa değer mi? 33'' lastikleri rahat çevirsin yeter aslında
Selamlar
yavuz-çelikel' Alıntı:Murat bey, benim aracın orjinal oranı 3.42 kastik ölçüsü 31 inch.
Üzerinde 35 lastik var şu an.Arazide sıkıntı yok düşük devirden dolayı ancak normal kullanımda özellikle yokuş vs. çok keyifsiz.Yürüyor ama v8 in gücüyle gidiyor.
Sizin motor hacmi küçük, sürüş zevki ve aktarma organları vs. ömrü için bence gerekli.Kesinlikle değer.Bence önü komple alıp dana yapın, arkayada ayna mahruti değişimi yapın. İstediğiniz yerede istediğin kilidi rahatlıkla takabilirsin böylece.Bütçe varsa bu işe bence değer.
yavuz-çelikel' Alıntı:Şimdi konuştum, arkadaşlar neyin uyacağı konusunda araştırma yapacak bana bilgi verecekler.
schweps' Alıntı:Merhabalar,
Linkteki katalogta işinize yarayacak bilgiler bulabilirsiniz.
http://www.richmondgear.com/07pdfs/RGCatalogbody.pdf