KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ayvalık Biraz Yelken, Biraz Dalış (23 - 26 Nisan 2009)
Tekneyi İstanbul Pendik Marinaya getiriyoruz. Ayvalık Setur Marina sağlam bir zam yaptı. Zaten uzak gidemiyoruz diye sıkılıyorduk. Bahane oldu. 12 Haziran saat 23:00 Ayvalık'tan hareket, Pendik'e varış 14 Haziran öğleden sonra (Hava şartları müsait olursa).
Lüfer'leri fazla yakala 19'u akşamı benim Lüferlerle beraber kardeş kardeş yeriz. :'((İzin kağıdını salı günü yazıp gönderdim 19'unda 8 gün izine çıkıyorum.
EKARAIS' Alıntı:
Bir de sırtı çekeceğiz. Onun için de balıkçı biri lazım. Özetle kaptan - aşçı - balıkçı. Çok yönlü biri yani!
Adnan, lüfer yakalamayı bilmiyorum. Gel kendin yakala. Bana da öğret.
Gerçekten geliyorsan hemen İstanbul-Çanakkale uçak biletini alacağım. Cuma günü 15h00'de Yeşilköyde buluşuyoruz.
Haydi "tamamdır geliyorum" mesajını bekliyorum.
mezeci_67' Alıntı:
Lüfer'leri fazla yakala 19'u akşamı benim Lüferlerle beraber kardeş kardeş yeriz. :'((İzin kağıdını salı günü yazıp gönderdim 19'unda 8 gün izine çıkıyorum.
Zerrin, tekneyi İstanbul'a getiriyorum bu hafta sonu. Bundan sonra İstanbul'dayız. Ayvalık faslını kapattık. O yüzden festivalden sonra İstanbul yapmak lazım.
ceranus' Alıntı:
Adnan Abi, önce Festival sonra Ayvalık, süper olur valla, bende mi çıksam da gelsem Efe o tarihler banada uyar gibi ama Festivalimiz bir bitsinde ..