ayvalık- cunda kamp yeri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan m.ikbal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,675

m.ikbal

Yeni Üye
öncelikle herkeze merhaba ben uzun zamandır siteyi takip ediyordum üye olmak bugüne kısmetmiş :smiley: abiler ablalar biz istanbuldan ayvalık cundaya gidip orada kamp yapmak istiyoruz bir kaç arkadaşla birlikte. ama daha önce oraya hiç gitmedik sadece birisi tavsiye etti bizde haftaya perşembe veya cuma günü yola koyulmayı planlıyoruz. bizim aradığımız ücretsiz sessiz sakin bir kamp alanı bu konuda yardım ederseniz sevinirim eski konulara baktım ama göremedim cundayla ilgili bir şey eğer gözümden kaçtıysa şimdiden affola

Etiketler
Ynt: ayvalık- cunda kamp yeri

Bildigim kadarıyla ücretsiz kamp alanı diye bi şey yok....
ama sessiz sakin bir yer arıyorsanız (aracınız varsa)
adanın arkalarına doğru maden adasının o bölge uygun ....
Ortunç bölgesi muhteşem ama ücretli kamp alanı var.
Yine maden adasına giderken yol kenarında bir iki küçük işletme var (arabadan falan bozma) onların yakın bölgeleride olabilir.
Ama herhangi bir ulaşım aracınız yoksa tam bir mahrumiyet bölgesi...

Cundanın en güzel yeri bence ortunç.... fakat ücretli kamping var dediğim gibi...
Yinede o bölgeyi ihmal etmeyin...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler