Aziz Nesinlik Avea Müşteri Hizmetleri!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan unal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,534

unal

gsm 0554 280 21 87
Yer
istanbul
az sonra yazacağım hikaye tamamen yaşanmış hayal ürünü değil )
olurya filimlerde bunlar hayal ürünü inanmayın diye ama bu sefer tamamen inanın

2 gün önce yani cuma akşamı cep telefonumu caldırdım akşam olduğu çin yapacak birşeyde yoktu cumartesi sabahı 10.30 da beşiktaşda avea bayisine gittim telefonumun calındığını ve yeni sim kart istediğimi söyledim numaramı istediler söyledim hattın benim olmadığını başkasının adına olduğunu söyledir bir hata varsa avea müşteri hizmetlerini aramamı riça ettiler ve filim böylece başladı avea müşteri hizmetlerini aradığımda saat takriben 10 40 civarı idi ayşegül isminde bir bayanla konuştum bana telefonun başkası adına kayıtlı olduğunu bişe yapamayacaklarını söyledi bende 2 sene önce kadıköyden aldığımı beyan ettim yapabileceğim birşey yok dedi telefon kapandı

daha sonra avea üşteri hizmetlerni tekrar aradım isminin alp olduğunu söyleyen arkadaşla telefonda konutuktan sonra bana taksim sıraselvilerden telefonun aktivite edildiğini söyledi ve ilave etti alt bayisi olabilir gidin orayla konuşun dedi heh dedim sorunu çözeceğiz galiba diyerek verilen adrese gittim bu arada kafama takılmışdı kadıköy nere taksim nere neyse taksimdende şu cevap geldi bu telefonun bizle alakası yok denildi müşteri hizmetlerini arayın dendi telrar avea müşteri hizmetlerini aradım bu sefer aysun hanım diye birisi cıktı tekrar tekrar konuyu anlattım saatlerce konuştuk en sonunda bana kadıköyde bir adres verdi oraya gidin denildi ya sabır diyerek verilen adrese gittiğimde orasınında kapandıüını gördüm

Etiketler
Ynt: Aziz Nesinlik Avea Müşteri Hizmetleri!

devam

aysunun hanımında verdiği adres boş cıkınca tekrardan avea müşteri hizmetlerini aradım bu seferde mert isminde birisi ile konuşmaya başladım herşeyi baştan anlatarak tabi bu arada hala benim hattım niye başkasının adına cıkıyo düzeltin bunu gibi cümleler askıında kalıyoduki ne desem kayda alıyoruz demeye başladı avea müşteri temsilcisi ...birden aklıma şu geldi sordum özellikle avea firmasına bunu yazılı olarak şikayet edebileceğim merci neresi dedim yok böyle birim dedi peki dedim ben bu hattı alırken kimlik fotokopisi verdim sözleşme vs ile uğraştım bu ne oldu dedim bunu biz bilemeyiz dedi peki dedim o zaman benim adıma başkası hatmı aldı bunuda bilemeyiz dedi

konuşmalardan cıkan kısa sonuç kesinlikle hat alırken nufus cuzdanını oraya ibraz ettiğinize dair yazılı kağıt alın firma kaşesi kesinlikle olsun hattınızın adınıza olup olmadığını kontrol edin müşteri hizmetlerinide kesinlikle inanmayın çözüm değil yıldırma politikası uyguluyorlar kayda alındı gibi laflara inanmayın bize gelin ucuz hat gibi kandırmaca kelime oyunlarına gelmeyin gelişmeleri daha sonra sizlerle gene paylaşacağım bakalım kayıta cevap gelecekmi bakalım tekrar numarama kavuşabilecekmiyim :smiley:) ah bu arada avea avea diyerek reklamını yapmayın telefonunuzda :smiley:)

bu arada kaybolan simkartıverseler bile 36 tl ve artı 8 tl isteyeceklermiş :smiley:) 2 gün geçti ne arayan var ne soran

bende 6 ay uğraştım cep tlelefon servis sağlayıcısıyla bir hattı kapatamadılar 1 saatte hat açıyorlar 6 ayda kapatımıoylar tüm firmaların müşteri hizmetleri tüketiciyle alay edercesine konuşuyor ne kadar ....................... işi bilmeyen kişi varsa müşteri hizmetlerinde çalışıyor bu kişileri özelilkle şeçmişler durumunuzu anlıyorum allah sabır versin
paralı tv yayını
gsm operatörleri
oto yetkili servisleri
özel hava yolu şirketleri
kredi kartları ile uğraşan bankalar
aklıma gelenler bunlar

kendi başıma bu iş gelince biraz araştırma yapınca gördüklerime duyduklarıma bende inanamadım zaten sizin gibi kapatılamayan hat mağdurları o kadar fazlaki anlatamam bizlere anlatmakla yükümlü oldukları hiçbir konuyu anlatmadıkları gibi cözümsüzlük üzerine calışıyorlar adeta allah sabır versin demekten başka birşey gelmiyor malesef elimden gelişmeleri gene aktaracağım ve bahsetmiş olduğunuz konu ile kesin bilgi edinirsem sizlede paylaşırım

kokteknik' Alıntı:
bende 6 ay uğraştım cep tlelefon servis sağlayıcısıyla bir hattı kapatamadılar 1 saatte hat açıyorlar 6 ayda kapatımıoylar

Benimde kendi üstüme 2 avea şirket hattı vardı. Kapatmak istedim kırk dereden su getirdiler. En sonunda konuştuğum kişi "hatları kapatmayalım kontörlü yapalım 100 kontör de hediyemiz olsun. Kontör yüklemezseniz 6 ay sonra kendiliğinden kapanır" dedi. Tamam dedim. Aldım hediye 200 kontörü kullandım ;) şimdi hatlar evde duruyor.

4 gün olmasına rağmen avea firması ile hala bir çözüme ulaşamadık muhtemelen avukata vereceğim o çözecek ama bu olayla beraber araştırmalarım sonucu cok enteresan bilgilere ulaştım sizlerlede paylaşayımki sizlerde aynı sorunu yaşamayın öncelikle diğer firmaları bilmiyorum ama avea hatlar satılsın diye satacak yerlere verirken şu kadar s atarsan şu kadar pirim esasına dayalı politika izlemiş geçmiş yıllarda ve hattı alanlar hatları açtırmış benim gibi gidip hat alan insanlarada bu hattı satmış bahaneleri acık hat onlar olmuş ama s atyarken kimseye bu durmdan bahsetmemişler ve bu bayilerin coğu daha sonra kapanmış tabi bu arada hatları alanlarda mağdur olmuş

ayrıca alt bayi adında yerler ana bayiden aldıkları hatları üzerine az ilave ile satmışlar tabi bu arada hat kaybolursa yenisini alamazsınız diye kimse bişe söylemiyo online şikayetler calışmıyo yazılı şikayet edebileçeğiniz firma içinde bir birim yok telefonla ulaştığınız müşteri hizmetlerindeki insanlarsa firma adına taşeron calışıyo kısacası nalet ve lanet olsun diyerek bu vurgundan nemalanan insanların ekmeğine yağ sürüyolar bu arada her yapılan kampanyanında acık bir tarafı bi tarafı hesaplı ise fazlası ile başka tarafdan cıkıyo konuşma misal bedava ise alınan pakete göre mesaj pahalı oluyo :smiley:)) kısacası yok bedava hat yok bedava konuşma gibi konular hep hikaye sadece oranlar değişiyo ç.tesi pazar pazartesi salı veeeee carşamba absit işlem ama hala avedan ses yok yani net cevap yok

Ünal Bey Selamlar

geçen sene turkcell e kızıp aveaya geçmiştim 3 ayda yaşadığım resmen kabustu avea bana 10 sene limitsiz bedava kart verse takıp kullanmam gerisini siz düşünün
eğer o 3 ayda katil olmadıysam ya da bir avea merkezini yakmadıysam bu tamamen benim sabırlı olmamdandır bu da biline

başka hattım var benimde ama önemli olan tiçari olarak kullandığım hattım yoksa bende bu kadar üzerine düşmezdim inanın bana jeeple dalacaktım avea merkezin binasına o kadar cileden cıkardılar sadece bunu engelleme daha doğrusu ertelememme avea ki bir arkadaşımın riçası oldu yarın son günleri zaten bunu çözemezlerse dediğimi yapaçağım en azından ibret olur bence şimdi daha iyi anlıyorum insanların nasıl bazı durumlarda katil olduklarını :smiley:)) zaten muhtemelen cumaya avukatımda ilgilenecek bu hususla ama genede ses getirecek birşey yapmalıki insanlar anlasın bazı şeyleri sizede vok geçmiş olsun bu arada :smiley:)

Geçmiş olsun ,yazdıklarınıza bakılırsa işiniz epey zor , Allah kolaylık versin umarım bir çözüm bulunur.....

burdaki amaç başkalarıda bizlerin yaşadıklarını yaşamasın sonucu burdan yazacağım zaten ama muhtemelen mahkemelik olacağız :smiley:)

Açık hat almışsınız, yani başkasının adına kayıtlı bir hattı size satmışlar fakat yasal olarak hattın sahibi siz olmamışsınız.
Şimdi olayın diğer bir tarafı da şu: Siz yıllarca sizin adınıza kayıtlı olmayan bir hattın faturasını ödemiş bulunuyorsunuz. Eğer faturalarınızı ödemeseydiniz, yasal takibatı kime yapacaktı operatör? Bu bilgiden yola çıkarak size hattı satan kişiye ulaşamazlar mı? Tabii uğraşmak isterlerse...

nejat arkadaşım yazıyı tam okumamışsınız senelerce kimsenin faturasını ödemedim neyse
aradan gecen günlere rağmen çözümsüzlük üretmeye d evam eden arkadaşlar kayıt a alındı başka birimde gibi çümleler söylesede sonuç cılmamışdır bugün avea merkez binasına gittim maçkadaki orda müşteri temsilcisi beyza hanımla görüştüm gün içinde aranacağımı söylediği halde aranmadım tabi nede net bir cevap alamadım birde avea müşteri hizmetleri ödül almış deniliyo acaba genel müdürrlerindenmi almışlar bu ödülü merak ediyorum .:smiley:)) bu işin sonunda avukatlık olacağıma eminimde neden insanların cıkdırıp olmayacak olayları yaşatmak için ellerinden geleni yaparlar anlamıyorum bu arada acık hat konusunda şunuda söyleyeyim kimse satarken demiyomuş hat başkasının üzerine :smiley:) ve bu kadar s açma uygulama olabilirmi kim ister başkasının adına hat suç işleseler o hatla hat sahibi ne yapar merak ediyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR