E:R:T Kamp I Mesajlar 109 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul Web www.hoteltuna.com 24 Eki 2008 #17 Ynt: Baba ve Oğul... Araştırmaya başladım bile. Bende iyi olduklarını umarım. Sevgiler.
frkbdr ...... Mesajlar 610 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul/anadolu yakası 24 Eki 2008 #18 Ynt: Baba ve Oğul... sağlam çok sağlam..budur..
BATUMLU BATUMLU Mesajlar 29 Tepkime Puanı 0 Yer KOCAELİ GÖLCÜK 27 Eki 2008 #19 Ynt: Baba ve Oğul... dostumm super bı video cokk duygulandımm
ömrümü7ler ...BARATOĞLU... Mesajlar 1,728 Tepkime Puanı 1 Yaş 44 Yer İstanbul 8 Kas 2008 #20 Ynt: Baba ve Oğul... uğur abi hala bunu izlemediysen sana bunu şiddetle tavsiye diyorum allah hepimize böyle evlat nasip etsin.
Ynt: Baba ve Oğul... uğur abi hala bunu izlemediysen sana bunu şiddetle tavsiye diyorum allah hepimize böyle evlat nasip etsin.
:.Gisem.: Yeni Üye Mesajlar 18 Tepkime Puanı 0 Yer samsun 25 Kas 2008 #21 Ynt: Baba ve Oğul... gercekten cok guzelmıss ben bıle agladım yanıı :'( paylaşım için çok teşekkurler
Ynt: Baba ve Oğul... gercekten cok guzelmıss ben bıle agladım yanıı :'( paylaşım için çok teşekkurler
M marmariscj7 Zirve Mesajlar 1,005 Tepkime Puanı 0 Yaş 60 Yer Bodrum-Marmaris 2 Ocak 2009 #22 Ynt: Baba ve Oğul... Yakınlarımızın değerini yaşarken bilmeliyiz iş işten geçtikten sonra ne yapsan nafile.
Ynt: Baba ve Oğul... Yakınlarımızın değerini yaşarken bilmeliyiz iş işten geçtikten sonra ne yapsan nafile.
ufuk28 Kamp III Mesajlar 878 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 9 Ocak 2009 #23 Ynt: Baba ve Oğul... Yaşım 46, 18 yaşında bir oğlum, 15 yaşında bir kızım var.Evlat sevgisinin ve baba olmanın ne demek olduğunu iyi biliyorum ancak bu mükemmeldi gerçekten.Tebrikler ve teşekkürler Esra hanım
Ynt: Baba ve Oğul... Yaşım 46, 18 yaşında bir oğlum, 15 yaşında bir kızım var.Evlat sevgisinin ve baba olmanın ne demek olduğunu iyi biliyorum ancak bu mükemmeldi gerçekten.Tebrikler ve teşekkürler Esra hanım
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 9 Ocak 2009 #24 Ynt: Baba ve Oğul... boğazımda bişeyler düğümlendi ,sevgi böyle birşey........ !!!
ilbeğ Kamp III Mesajlar 600 Tepkime Puanı 0 Yer kocaeli 19 Eki 2010 #25 Ynt: Baba ve Oğul... lık kaybolmus tazelıyelım herkes ızlesın http://video.mynet.com/ahum_ozel_eksen/Baba-Ogul-Zor-yarisi-Birlikte-Tamamladilar/497479/
Ynt: Baba ve Oğul... lık kaybolmus tazelıyelım herkes ızlesın http://video.mynet.com/ahum_ozel_eksen/Baba-Ogul-Zor-yarisi-Birlikte-Tamamladilar/497479/
Doors Yeni Üye Mesajlar 10 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul Web www.seanergytt.com 14 Nis 2011 #26 Ynt: Baba ve Oğul... çok etkilenmiştim...