Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat çelik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,712
Paylaşımlar ve gezi çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Ancak gitmiş olduğunuz güzergahı harita üzerinde birisi ekleyebilirmi? Ben bu güzerhaha çok gittim ama hiç görmedigim yerlere gitmişsiniz merak ettim. ???

Ferhad arkadaşa da geçmiş olsun diyorum. Ayrıca yardıma giden arkadaşlarıda tebrik ediyorum, gurur duydum. Benim aklıma şöyle birşey geldi. Ankara gurubu olarak birbirimizin telefonlarını burdan yada özelden paylaşsak her türlü durumda haberleşmek için ve ihtiyaç duydugumuzda yardımlaşmamız için faydalı olur diye düşünüyorum. Nedersiniz?

Etiketler
:smiley:

IMG_6557.JPG

IMG_6559.JPG

IMG_6560.JPG

f9.jpg

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

f10.jpg

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ynt: Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)

Alfonse' Alıntı:
09042012Sava1.jpg

Şincik :smiley: Ben bu fotoyu niye ekledim?
Savaş kardeşimizin bize yaptığı fedakarlığı cümlealem kanıtlı kunutlu bilsin diye!

Bu foto; Savaş'ın kullanmadığı yandaki kuru alandan biz geçerken çekildi...

Savaş bizlerin önündeydi, yardıra yardıra gidip bize öncülük edecekti...

Burası çok kötüydü ;) Bütün öncü sorumluluğuyla bizlerin emniyetini düşündü Savaş'cım...
Ve
Çamura X5' ini saplayıp orayı kapadı. Bizim o lanet yere girmemizi engelleyerek başımıza gelecek felaketleri önledi...

Sağolasın Savaş, ilk katıldığın etkinlikte hepimizin emniyeti için kendini feda edip tarihe adını X5'le yazdırdın... ;D

;D ...TeŞeKkÜrLeR... ;D

( ;D pardon kardiş ;D )
Ben dünden beri burda X5 beklenenden iyi idi, e zaten çoğu raç battı falan filan yazarken bu resim nereden çıktı bilmiyorum.Ama bravo Alp abi.Gerçekten de çok güzel montajlamışsın.Geziye katılan birkaç abim ,kardeşim de belki alp in tarafında olur ama gerçek çoğunluk ve geziye katılmayanlara sesleniyorum:BU FOTOĞRAF FOTOMONTAJDIR.BEN ASLA BATMADIM:smiley:

Ynt: Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)

Yukarda bir mesajda bir dostumuz ;herkesin tel no birbirinde olmalı yazmıştı.Kesinlikle olmalı.Zaten eskilerde ve samimi olanlarda vardır herhalde.Bence bir liste oluşturmalıyız.Hatta herkes buraya nıck ini gerçek ad soyadını aracını plakasını ve cep nosunu yazarsa onu ben liste yapıp çıktı alıp dağıtabilirim.sadece fikir:smiley:

Lion80' Alıntı:
Paylaşımlar ve gezi çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Ancak gitmiş olduğunuz güzergahı harita üzerinde birisi ekleyebilirmi? Ben bu güzerhaha çok gittim ama hiç görmedigim yerlere gitmişsiniz merak ettim. ???

Bülent Hocam iyi dilekleriniz için teşekkürler.

güzergah Güvenç Mera Alanı olarak biliniyor, piknik, gezi, offroad vs etkinliklere kapalı,
çevredeki 6 küçükbaş hayvan ağılı için beslenme alanı olarak yapılandırılmış,
yaklaşık üç yabani türün de doğal üreme alanı olarak biliniyor,
öncesinde Kazan Belediyesi ve İlçe Jandarmaya müracaat edilip, fidan dkimi için özel izin alınarak giriş yapıldı,
arada piknik ve gezi işi de çıkmış oldu,
kısmet olursa dikilen fidanların sulama ve ilk bakımı için yaklaşık 1 ay sonra tekrar izin alınarak gidilecek,
o vakit zamanlama uygun olursa birlikte gidilebilir.
Bu olası planlamanın detaylarını, hep haberleştiğimiz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67151.40
adresinde takip edebilirsiniz.

İlk etkinlikte görüşmek dileği ile ...

ferhard' Alıntı:
yürüyerek ana yola yarım saat...
telefonun çekmesi için sağlam bir tırmanıcı olup tepeye tırmanmanın gerektiği...
30 metrelik bir yar ve devasa kayalıklar...
çok uğraştım arkadaşları yormayayım diye ama en sonunda vazgeçip iletişime geçtim...
eğer bu kahramanlar olmasaydı ancak bir yük helikopterinin çıkartabileceği bir yere düştüm...
ne çekici ne traktör ne de başka bir araç...
ancak kendi ve sahibine göre kişneyen at misali güçlü araçların yapabileceği bir kurtarma operasyonuydu...
başardılar...

[/quotegeçmiş olsun kardeş yalnız cıkma yollara

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Bülent Hocam iyi dilekleriniz için teşekkürler.

güzergah Güvenç Mera Alanı olarak biliniyor, piknik, gezi, offroad vs etkinliklere kapalı,
çevredeki 6 küçükbaş hayvan ağılı için beslenme alanı olarak yapılandırılmış,
yaklaşık üç yabani türün de doğal üreme alanı olarak biliniyor,
öncesinde Kazan Belediyesi ve İlçe Jandarmaya müracaat edilip, fidan dkimi için özel izin alınarak giriş yapıldı,
arada piknik ve gezi işi de çıkmış oldu,
kısmet olursa dikilen fidanların sulama ve ilk bakımı için yaklaşık 1 ay sonra tekrar izin alınarak gidilecek,
o vakit zamanlama uygun olursa birlikte gidilebilir.
Bu olası planlamanın detaylarını, hep haberleştiğimiz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67151.40
adresinde takip edebilirsiniz.

İlk etkinlikte görüşmek dileği ile ...

Metin bey verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Bu gezi planının ilk yayınlandığı anda bende gelmek istediğimi ama misafirim olduğu için gelemiyeceğimi belirtmiştim. Ama sulama yapılacağını okuyunca çok sevindim ve inşallah o zaman aranıza imkanlar uygun olursa mutlaka katılacağım. Teşekkürler.

outlaw06' Alıntı:
Yukarda bir mesajda bir dostumuz ;herkesin tel no birbirinde olmalı yazmıştı.Kesinlikle olmalı.Zaten eskilerde ve samimi olanlarda vardır herhalde.Bence bir liste oluşturmalıyız.Hatta herkes buraya nıck ini gerçek ad soyadını aracını plakasını ve cep nosunu yazarsa onu ben liste yapıp çıktı alıp dağıtabilirim.sadece fikir:smiley:

Savaş bey, fikir benden çıktığı için yapabileceğimi yaptım. Bütün gerekli bilgilerimi profilimde paylaştım. Buradaki büyük küçük herkezi ailemden görüyorum. Oturduğum yer, cep telefonum, kan gurubum ve araçlarımıda belirttim nacizane olarak. İhtiyacı olan, gece gündüz bana ulaşabilir. Gerekli hallerde ferhad arkadaşımızın yaşadığı olay gibi bir olayda da gece yarısıda olsa yardıma koşarım.

Ben de ve arkadaşlarımda balık ve kara avı merakı olduğu için yıllarca dağarda ıssız yerlerde çok mahsur kaldık yeri geldi bir toplu iyne aracımızı çalıştırmamıza yardımcı oldu, yeri geldi bir telefonla jcb yardıma geldi, yeri geldi kurtla karşı karşıya kalsak bile yakındaki köye gidip traktör çağırmak zorunda kaldık. Yani kimin başına ne zaman ne gelecegi ve kime muhtaç olacağını Allah bilir. Bu yüzden eğer biz bir aile isek ki ben öyle görüyorum. Ben her zaman imkanlarım el verdigince ve elimdeki araç gerece ihtiyaç duyulduğunda bir telefonunuz yeter arkadaşlar.

Alfonse' Alıntı:
09042012Sava1.jpg

Şincik :smiley: Ben bu fotoyu niye ekledim?
Savaş kardeşimizin bize yaptığı fedakarlığı cümlealem kanıtlı kunutlu bilsin diye!

Bu foto; Savaş'ın kullanmadığı yandaki kuru alandan biz geçerken çekildi...

Savaş bizlerin önündeydi, yardıra yardıra gidip bize öncülük edecekti...

Burası çok kötüydü ;) Bütün öncü sorumluluğuyla bizlerin emniyetini düşündü Savaş'cım...
Ve
Çamura X5' ini saplayıp orayı kapadı. Bizim o lanet yere girmemizi engelleyerek başımıza gelecek felaketleri önledi...

Sağolasın Savaş, ilk katıldığın etkinlikte hepimizin emniyeti için kendini feda edip tarihe adını X5'le yazdırdın... ;D

;D ...TeŞeKkÜrLeR... ;D

( ;D pardon kardiş ;D )
Yani Savaş hocam kusura bakmasın ama bu fotoyu görmesem binek aracımla peşinize katılmayı düşünecektim nerdeyse ;D ;D ;D

Montaj bu. :eek: Alp bey 2 gün bunla uğraşmış.3 zorlu dere 2 dar dik rampa, 2 sıkı iniş geçtim.o resimler yok nedense!komplo var :mad:

Lion80' Alıntı:
Metin bey verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Bu gezi planının ilk yayınlandığı anda bende gelmek istediğimi ama misafirim olduğu için gelemiyeceğimi belirtmiştim. Ama sulama yapılacağını okuyunca çok sevindim ve inşallah o zaman aranıza imkanlar uygun olursa mutlaka katılacağım. Teşekkürler.

Savaş bey, fikir benden çıktığı için yapabileceğimi yaptım. Bütün gerekli bilgilerimi profilimde paylaştım. Buradaki büyük küçük herkezi ailemden görüyorum. Oturduğum yer, cep telefonum, kan gurubum ve araçlarımıda belirttim nacizane olarak. İhtiyacı olan, gece gündüz bana ulaşabilir. Gerekli hallerde ferhad arkadaşımızın yaşadığı olay gibi bir olayda da gece yarısıda olsa yardıma koşarım.

Ben de ve arkadaşlarımda balık ve kara avı merakı olduğu için yıllarca dağarda ıssız yerlerde çok mahsur kaldık yeri geldi bir toplu iyne aracımızı çalıştırmamıza yardımcı oldu, yeri geldi bir telefonla jcb yardıma geldi, yeri geldi kurtla karşı karşıya kalsak bile yakındaki köye gidip traktör çağırmak zorunda kaldık. Yani kimin başına ne zaman ne gelecegi ve kime muhtaç olacağını Allah bilir. Bu yüzden eğer biz bir aile isek ki ben öyle görüyorum. Ben her zaman imkanlarım el verdigince ve elimdeki araç gerece ihtiyaç duyulduğunda bir telefonunuz yeter arkadaşlar.
O halde herkes profilin mesaj kısmına semt/cep ve araç yazsın.Hocam fikir için teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR