KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Aslında projeyi bulsak, baştan yapmak daha kolay...
VW kupası kolay kalkan bir şey.
Gitse gitse 15m boru bükülecek...
Arkaya iki çıkma eskimiş ofsetli CJ lastik jant.
İki yarış koltuğu, bir direksiyon...
Çağrı Bey 0'dan üstelik ilk defa yapacaksanız emin olun hazırda yapılmış olanı almak her açıdan daha uygun. Üstelik fiyatıda bence fena değil. Uzun zamandır satılık pazarlık da edilebilir.
Selçuk Akkafa Ağabey'in turuncu ve V6 motora sahip buggy'si vardı malum sitede satılık. Esas o alınması gereken bir araçtı ama ah ah. Ben fazla ilerlemiştim, bana söylediğinde müsait değildim alamadım.
Ben de uzun zamandır takipteyim o ilanı fakat dediğim gibi; gidip inceleyemedim aracı.
mergen' Alıntı:
Çağrı Bey 0'dan üstelik ilk defa yapacaksanız emin olun hazırda yapılmış olanı almak her açıdan daha uygun. Üstelik fiyatıda bence fena değil. Uzun zamandır satılık pazarlık da edilebilir.
Tamamen katılıyorum. Hatta; aracı satan kişi orjinal planları da vereceğini söylüyor. Eğer planları da alır ve bizimle paylaşırsanız emin olun çok yakın bir gelecekte; off-road parkurlarında yeni bir klasman açılır bizim için
Şimdi arkadaşlarla görüştüm.
Biz Bolu'da 3 tane yapacaz bunlardan. Sanırım bir tane alsak, yanında da planları koysak;
Diğerlerini yapmamız daha da kolaylaşacaktır...
Tabi projelerini burada da paylaşırım, gezenbilir onun için var. Dur bakalım birimizden biri alır yakında zaten bunu
Bu aletlerden birinin sahibi olarak soyluyorum. HİÇ KOLAY DEGİL.
uzerinde mir motor iki koltuk dort tekerlek olan bir demir yıgınina 7500 tl hatta daha fazlasini harcadim.
Şİmdi nerde garajda yatiyor.
Oncelikle amaj ne ben yaparim plajda gazlarim diyorsaniz ok hava sogutma ama ormana girerim diyorsaniz su sogutma
2000 cc hava sogutmayi sokup atan 1600 su sogutmaya gecen biri var karşinizda
sif koltuklarina 500 vermiştim.
Mücahirt Bey amaç Ormanda, çayırda çamurda eğlencek bir araç yapabilmek.
Bolu'da kumsal yok, orman çok.
Dediğiniz fiyatlara çıkacaksa zaten yapmam...
Siz niye kullanmıyorsunuz Buggy'nizi???
Linkini verdiğim ilanda bulunan Buggy'yi, Maslak'tan biri satın almış ve aynı araç 5000TL'den bu kez Maslak'ta yine satılık
Burada konuşulanlardan mı oldu acaba ;D