Baja Bug

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mergen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,096
Ynt: Baja Bug

Aslında projeyi bulsak, baştan yapmak daha kolay...
VW kupası kolay kalkan bir şey.
Gitse gitse 15m boru bükülecek...
Arkaya iki çıkma eskimiş ofsetli CJ lastik jant.
İki yarış koltuğu, bir direksiyon...

Etiketler

Çağrı Bey 0'dan üstelik ilk defa yapacaksanız emin olun hazırda yapılmış olanı almak her açıdan daha uygun. Üstelik fiyatıda bence fena değil. Uzun zamandır satılık pazarlık da edilebilir.

Selçuk Akkafa Ağabey'in turuncu ve V6 motora sahip buggy'si vardı malum sitede satılık. Esas o alınması gereken bir araçtı ama ah ah. Ben fazla ilerlemiştim, bana söylediğinde müsait değildim alamadım.

mergen' Alıntı:
Barış bey benden evvel davranmışsınız. Bende aynı ilana atıfta bulunacaktım.

:D Ben de uzun zamandır takipteyim o ilanı fakat dediğim gibi; gidip inceleyemedim aracı.

mergen' Alıntı:
Çağrı Bey 0'dan üstelik ilk defa yapacaksanız emin olun hazırda yapılmış olanı almak her açıdan daha uygun. Üstelik fiyatıda bence fena değil. Uzun zamandır satılık pazarlık da edilebilir.

Tamamen katılıyorum. Hatta; aracı satan kişi orjinal planları da vereceğini söylüyor. Eğer planları da alır ve bizimle paylaşırsanız emin olun çok yakın bir gelecekte; off-road parkurlarında yeni bir klasman açılır bizim için :D :D :D

Şimdi arkadaşlarla görüştüm.
Biz Bolu'da 3 tane yapacaz bunlardan. Sanırım bir tane alsak, yanında da planları koysak;
Diğerlerini yapmamız daha da kolaylaşacaktır...
Tabi projelerini burada da paylaşırım, gezenbilir onun için var. Dur bakalım birimizden biri alır yakında zaten bunu :D

Bu aletlerden birinin sahibi olarak soyluyorum. HİÇ KOLAY DEGİL.

uzerinde mir motor iki koltuk dort tekerlek olan bir demir yıgınina 7500 tl hatta daha fazlasini harcadim.
Şİmdi nerde garajda yatiyor.

Oncelikle amaj ne ben yaparim plajda gazlarim diyorsaniz ok hava sogutma ama ormana girerim diyorsaniz su sogutma
2000 cc hava sogutmayi sokup atan 1600 su sogutmaya gecen biri var karşinizda
sif koltuklarina 500 vermiştim.

Neyse Allah yardimciniz olsun diyorum.

Mücahirt Bey amaç Ormanda, çayırda çamurda eğlencek bir araç yapabilmek.
Bolu'da kumsal yok, orman çok.
Dediğiniz fiyatlara çıkacaksa zaten yapmam...
Siz niye kullanmıyorsunuz Buggy'nizi???

Fotolara devam:

baja_detay.jpg

baja_detay2.jpg

baja_detay3.jpg

baja_detay4.jpg

baja_detay5.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR