KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ancak şöyle bir hile yapıla bilinir: kesilmiş olan çamurluk davlumbazlarının, kaporta ile aynı renk olan orjinallerinden bir takım kenarda tutmak ve 2 yılda bir muayeneye girmeden önce: kesik çamurlukları söküp, orjinalleri takmak gerekir. Tabi ben kendi kafamdaki Baja için bunları yazdım Eğer fotoğraflardaki full modifiyeli - komple amortisör modifiyeli, camsız, roll-cage'lileri kastediyorsan: her muayene öncesi ne yapılır bilmiyorum
Motor kaputu ve ön burnu tamamen kaldırmak gerekmez ama yaklaşma ve uzaklaşma açıları için alt bölümlerinden biraz kesmek şart. Yukarıda bazı fotoğraflarda bunu uygulamış olanlar var.
Maalesef ülkemizde bu tip araçların yapılmasına mevzuat izin vermiyor. Bunun sebebinin: '' aman kimse araç mekaniği ile falan uğraşmasın, gitsin istediği aracı satın alsın, paşa paşa kredisini ödesin, herkes aynı tip araca binsin...'' gibi düşünceler olduğunu sanıyorum.
Sonuçta, ülkemizde ağır sanayi, yıllardır sistemli olarak geliştirilmiyor ve buna izin verilmiyor. Belki çok uzağa bağladım konuyu ama: bu tip ''mekanik hobi'' çalışmalarının, uzun vade de inanılmaz projelerin alt yapısı olabilecek teknik deneyim - cesareti beraberinde getireceğini, bunun önlenmesi amacı ile bu işlerin yasal işler dışında bırakıldığına inanıyorum.