Balaban Yollarında 2 Balaban (30 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,560

Etiketler

Ynt: Balaban Yollarında 2 Balaban (30 Kasım 2008)

of of off diyorum başka bişey demiyorum ;D

kıskananlar çatlasın diyelim :D

Çok güzel bir gündü... Hele ki Celal abinin kabak tatlısı, o süper salatası aman aman :D

Balaban aleni olarak 4x4 TEM'i olmuş.

Nadir abi'nin sağ ayna ile sağ silecek sizlere ömür oldu.
Bol bol hopladık acmat ve unimog'la :D

Devler yine sahnede :smiley:
Valla Balaban ın bu hale geldiğini bilseydim suziyle takılırdım peşinize, gezmek bahane çinekoplar şahane :D
Range bu hafta lacilerini giyiniyor artık ona balaban gibi asfalt yollar lazım :smiley:
Paylaşım için teşekkürler

Nadi abi dikkatimi çekti , acmat ın üzerinde gemi kornası yokmuydu ;D

mogzilla' Alıntı:
Sizlere daha evvelki Balaban maceralarımızdan bir kaç resim ekleyeyim , fark anlaşılsın.
2007 gezilerimizden

1561587.jpg

1561593.jpg

Bugün artık yukarıdaki resimlerdeki zorlu parkur kapanmış ve her türlü binek aracın geçebileceği bir hale gelmiş.
Yanı kısaca artık oradan bizlere ekmek yok. :(

Çok heyecan verici, bunlar Dicimon'umun küçüklük fotoğrafları :D
Şimdi Yüksel'de nostalji yapar bunları görünce...Ama sanki Dicimon o fotolara bakınca biraz hızlı yaşlanmış gibi geldi bana. Ya iyi bakamadım ya da benim ağırlığıma daha fazla dayanamadı, erken çöktü ;D

Nadir Abi geziniz güzel, araçlarınız güzel de, en güzeli balık faslı...
Afiyet olsun :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Nadi abi dikkatimi çekti , acmat ın üzerinde gemi kornası yokmuydu ;D

1565243.jpg

Evet vardı Yavuz , ama benim gibi birisine fazla dayanamadı ve diyafram patlattı. ;D
Sonra yeni bir tane tır kornası aldım.Sesini çok beğenen İlker de 1 adet aldı.Benimki sol ön çamurluğun altında , teker üstünde gizli.
Ön pancurda 1 adet 24 V gemi kampanası var, ön sağ farın hemen yanında görülüyor.
Bir de 56 Chevrolet çat-çat korna.Şimdilik bu kadar :D

Valla Sevtap Hanım Sizin pajeronun çok güzel işler yaptığına bizzat ben şahidim.Zaten genelde kemikli araçlardır.Ama neticede kul yapısı.
Hiç birinin arıza yapmayacağı garantisi yok.Maksat hasarları minimumda tutup , keyfi maksimuma çıkarmak.

mogzilla' Alıntı:
Evet vardı Yavuz , ama benim gibi birisine fazladayanamadı ve dyafram patlattı. ;D
Sonra yeni bir tane tır kornası aldım.Sesini çok beğenen İlker de 1 adet aldı.Benimki sol ön çamurluğun altında , teker üstünde gizli.
Ön pancurda 1 adet 24 V gemi kampanası var, ön sağ farın hemen yanında görülüyor.
Bir de 56 Chevrolet çat-çat korna.Şimdilik bu kadar :D

;D Abi, valla onun diyaframını patlayıncaya kadar çaldıysan , tek patlayan diyafram onunki değildir ;D

Yeni, Kornamı diyim ne diyim bilemiyorum, iyi günlerde kullan, allah diyaframına zeval vermesin. ;D

Nadir abi.paylaşım için teşekkürler.İnan fotoğrafları görünce o ilk tanıştığımız günki geziye şöööyle bir gittim.Benim için Balabanın yeri apayrıdır.Zira Gezenbilir ile ilk tanışmamdı.Heleki o fotoğraflarda görünen kanallar yokmu...ilk zamanlar rüyalarıma bile girdi. :D :D Balabanın eski halini gösteren,ilk foto daki kanallardan geçişim esnasında kafamı 3-4 kez tavana vurmuştum.Oda hiç aklımdan çıkmıyor.

Yav yoksa ben ondan sonramı böyle oldum. :D :D :D :D

Taze taze odun ateşind epişmiş Çinekopları karbondioksitli portakal suyu ile içmeniz güzel olmamış diyorum ve size sürekli soğuk duran ama sulanmayan bir bardak Aslan Sütü sunuyorum.

Aranızda içmeyenlerin de olabileceğini düşündüm ama ikram etmeden duramadım.

BuzluRak.png

Benden uzun yaşıyacaksın Murat,ben diyecektim o balıklar öyle gitmez diye ama ayıp olur diye yazamamıştım. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR