Balıkesir bölgesi doğa güzelliklerinden örnekler..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ŞAHİN BEY Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,743
Ş

ŞAHİN BEY

Ziyaretçi
Bulunduğum yörede bazen balık avlamak niyeti ile bazende sadece spor olsun diye dolaşıyorum , bir kaç fotoğrafı paylaşmak istedim...

DSC00004.jpg

DSC00003 (1).jpg

DSC00006.jpg

DSC00007.jpg

DSC00007 (1).jpg

Etiketler
Ynt: Balıkesir bölgesi doğa güzelliklerinden örnekler..

Son resim kaz dağlarından...Aşağıdakilerde Kaz dağlarından enstantaneler.

DSC00014 (2).jpg

DSC00019 (1).jpg

ŞAHİN BEY' Alıntı:
Bulunduğum yörede bazen balık avlamak niyeti ile bazende sadece spor olsun diye dolaşıyorum , bir kaç fotoğrafı paylaşmak istedim...

Şahin Bey
Yürüyüş yapmak çok iyidir ,bol bol dolaşın ,sık sık balığa çıkın ama fotograf makinanızı da yanınızdan ayırmayın ... :D
Yeni fotoları bekliyoruz ... ;D

ne yazıkki foğraf çekme alışkanlığımız yok bu fotolarıda cep telefonu ile çektik.

DSC00009.jpg

DSC00010 (1).jpg

DSC00013 (1).jpg

DSC00016 (2).jpg

DSC00009.jpg

ŞAHİN BEY' Alıntı:
ne yazıkki foğraf çekme alışkanlığımız yok bu fotolarıda cep telefonu ile çektik.

Olsun , telefonunuzu bari yanınıza almayı ihmal etmeyin , arayan olur ,soran olur ... :D

Yaşadığınız yer bir harika,benzer fotoğrafları bekliyoruz. Aslında çevre o denli güzelki, çekilen tüm fotoğraflar aynı güzellikte olur diye düşünüyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler