KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Teşekkürler yorum yapan,beğenisini dile getiren sizlere..Keşke fotoların pikselini küçültmeden yükleniyor olabilseydi...Bu yüzden vakit alıyo tabi bu işler..Yarım kalan bu geziyi biraz daha özetleyerek de olsa yakında tamamlamayı düşünüyorum,böyle yarım bırakmak istemiyorum...Bu arada bir Abant gezisi ve bir de Yedigöller gezisi yaptım.İki gezide de sonbaharın sarı yaprakları ile boyanmış tabiatın harika manzarasına tekrar tekrar hayran kaldım..Yakında bir İstanbul gezim var ve dönüşünde bu sayfada yarım kalan gezimi tamamlamayı düşünüyorum artık Herkese iyi günler...
Evet,artık yarım bıraktığım bu konuyu tamamlasam iyi olacak artık diye düşünüyordum son günlerde Fotoğrafların boyutunda küçültme yapmak gerekmeseydi bir de keşke :s
Eveet..Avşa yani Türkeli Adası'ndan döndüğüm akşam Erdek'teki son akşamım oldu.Oda arkadaşım olan 70 yaşındaki teyze üzücü bir haber aldı o akşam..Yaklaşık 2 aydır yoğunbakımda olan kardeşinin vefat ettiğini...Sabah 5 gibi ikimiz de yola çıkacaktık..Eşyalarımızı hazırladık...Ben Erdek kordonunda son defa yürüyerek Erdek ile vedalaştım o akşam...Orda tanıştığım öğretmen arkadaşlardan biri Çanakkale gezisi yapacaklarını söylemiş,beni de davet etmişti.Önce Bozcaada'ya gidecekler,oradan Çanakkale'ye geçeceklerdi.Bu da benim işime geliyordu.Sabah erken saatlerde ben Çanakkale,oda arkadaşım ise Bursa yollarına düştük..Sabah 9-10 arası Geyikli'de denize kavuştuk Ben Geyikli'nin sahiline hayran kaldım..İşte fotoğraflar....
Bozcaada'da çektiğim fotoğraflara şöyle bir baktım da...Paylaşılması gereken çok fotoğraf var..Çünkü ada restore edilmiş tarihi evleri ve cennetten kopma koylarıyla gerçekten düşleri süsleyecek güzellikte..Ve 14 günlük gezimde beni en çok etkileyen iki yerden biri Bozcaada diğeri ise Asos'tu zaten..Aynı gezide yaptığım Avşaadası ve Cundası ile kıyasladığımda apayrı bir yeri var..Bozcaada'daki bu güzellikleri gördükten sonra Cunda Adası beni hayalkırıklığına uğratmıştı biraz..
Öğlene kadar ada sokaklarında hayran hayran dolaşıyoruz....Yükleyeceğim fotoğrafları elimden geldiğince azaltmaya çalışıyorum.Çünkü fotoğraf küçültmeye üşeniyorum