O açlıkla, henüz pişmemiş yemekleri görüp coştuktan sonra kim olsa ateş yakardı... Hatta ateş olmasa bujiyle bile uğraşırdık yakmak için
Ellerine sağlık çok lezzetliydi ve Tokat sobası herkese lazım; lezzette katkısı büyük...
Ya o ne öyle fırın mı soba mı mangal mı ben karar veremedim.
Her araca lazım ondan. İstanbul'da bulabileceğimiz yer var mıdır.
Bilen duyan varsa yazsın da alalım bizde birtane.
Ya o ne öyle fırın mı soba mı mangal mı ben karar veremedim.
Her araca lazım ondan. İstanbul'da bulabileceğimiz yer var mıdır.
Bilen duyan varsa yazsın da alalım bizde birtane.
sahibinden.com da tokat mangalı yazıp aratın 75tl kapıda ödersiniz.Birisi Samsunda imal edip gönderiyor.
Ankarada tenekeciler varmış orada 30tl olduğu söyleniyor.İstanbulda da muhakkak vardır.
Ama kullanmaya başlamdan bana mesaj atın.
Ya o ne öyle fırın mı soba mı mangal mı ben karar veremedim.
Her araca lazım ondan. İstanbul'da bulabileceğimiz yer var mıdır.
Bilen duyan varsa yazsın da alalım bizde birtane.
Kullanma kılavuzu çıkmaz. Ama zor bir yanı yok. Tavsiyem kuru çalı çırpı ile yada sebze meyve kasaları gibi kolay tutuşan tahtalarla yakın.
Benim favorim kuzu kol yada budunun kemiğini çıkartıp, bütün halde şişlere takıp mangala sallamaktır.
Yada parçalanmamış kuzu pirzolayı mangala sallamak.
Mangalın çekmecesine muhakkak domates, biber ve sarımsak konmalı ve bandırarak yemelidir. Bu muhakkak denenmeli