sisdagili61
Zirve
Ynt: Balıkesir Susurluk Çataldağ Göleti Gezisi
Sizin bahsettiğiniz olayı bilmiyorum ama yol boyunca olabilir.Çünkü o bölgeden genellikle gece geç saatlerde geçiyordum.Bir türlü uğramaya fırsatım olmamıştı.Trabzon ekmeğini tercih etmekle en iyisini yapıyorsunuz,çünkü Trabzon ekmeği hiçbir katkıyı kabul etmez ekşi maya ile yapılır.Siz isminin başka söylenmesine bakmayın en iyi ekmek ustaları Trabzon ili Şalpazarı ilçesinden çıkar.Benim ilçemde 30 taneden fazla fırın var sanırım 3-4 tanesi bizim ilçeden oda işetmecisi diğerleri Şalpazarlı.Zaten aramızda fark yok.Sadece bizden 15km daha güneyde ler.Her biri adam gibi adam dırlar.Mutlaka tanıdığınız vardır.Bakın çevrenize.İş alanı olmadığından gurbetci çoktur.
Odunda pişen ekmeği bir hafta bayatlamadan güvenle tüketebilirsiniz.Ben İzmirde bulunduğum yıllarda inanın ekmeği (benim memleketim)Beşikdüzü'nden getirtirdim.Bir akrabamın Trabzon-İzmir arası çalışan otobusü vardı sağolsun her sefer mutlaka getirirdi.
Sizin bahsettiğiniz olayı bilmiyorum ama yol boyunca olabilir.Çünkü o bölgeden genellikle gece geç saatlerde geçiyordum.Bir türlü uğramaya fırsatım olmamıştı.Trabzon ekmeğini tercih etmekle en iyisini yapıyorsunuz,çünkü Trabzon ekmeği hiçbir katkıyı kabul etmez ekşi maya ile yapılır.Siz isminin başka söylenmesine bakmayın en iyi ekmek ustaları Trabzon ili Şalpazarı ilçesinden çıkar.Benim ilçemde 30 taneden fazla fırın var sanırım 3-4 tanesi bizim ilçeden oda işetmecisi diğerleri Şalpazarlı.Zaten aramızda fark yok.Sadece bizden 15km daha güneyde ler.Her biri adam gibi adam dırlar.Mutlaka tanıdığınız vardır.Bakın çevrenize.İş alanı olmadığından gurbetci çoktur.
Odunda pişen ekmeği bir hafta bayatlamadan güvenle tüketebilirsiniz.Ben İzmirde bulunduğum yıllarda inanın ekmeği (benim memleketim)Beşikdüzü'nden getirtirdim.Bir akrabamın Trabzon-İzmir arası çalışan otobusü vardı sağolsun her sefer mutlaka getirirdi.