KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çağatay abi çok güzel resimler hepsi sanayide görmüşdüm sizin araçları en çok hasta kaldığım chevrolet satılmış galiba.
İsterseniz bizim buralarda gezilecek yerler var kaplıca otelimizide görmüş olursunuz herzaman beklerim abi...
araçlar çok güzel,resimler süper güzel,araziye diyecek bir şey buldum maşallah denir,tenekede tavuk yiyenbilir afiyet olsun,off road çok güzel,kirli,çamurlu araçlar çok güzel,temizlik dahada güzel ellerinize sağlık çok teşekkür ederim güzel bulmadığım husus var onuda özelden yazacağım selamlar
Haklısınız.
Arkadaşım bana alkollü gezi fotoğraflarını siteye koymama kararı aldıklarını hatırlattı.
Böyle bir karardan haberim yoktu, olsaydı koymazdım.
Kazdağlarında yaşanan üzücü olayı ve sonrasında yazılanları ben de üzülerek okudum.
Her bireyin kendi iradesidir, alkol. Hoş bizim içimizde de güncel deyim ile "sosyal içici"nin ötesinde alkol müptelası şükür ki yok.
Dileyen dilediği yerde, dilediiği kadar içer o ayrı.
Sonuç; eğlence- off road- macera- hepsi tamam. Alkollü fotoğraf yayınlamak yok.
Yerinde bir karar.
Çağatay abi çok güzel resimler hepsi sanayide görmüşdüm sizin araçları en çok hasta kaldığım chevrolet satılmış galiba.
İsterseniz bizim buralarda gezilecek yerler var kaplıca otelimizide görmüş olursunuz herzaman beklerim abi...
Haklısınız.
Arkadaşım bana alkollü gezi fotoğraflarını siteye koymama kararı aldıklarını hatırlattı.
Böyle bir karardan haberim yoktu, olsaydı koymazdım.
Kazdağlarında yaşanan üzücü olayı ve sonrasında yazılanları ben de üzülerek okudum.
Her bireyin kendi iradesidir, alkol. Hoş bizim içimizde de güncel deyim ile "sosyal içici"nin ötesinde alkol müptelası şükür ki yok.
Dileyen dilediği yerde, dilediiği kadar içer o ayrı.
Sonuç; eğlence- off road- macera- hepsi tamam. Alkollü fotoğraf yayınlamak yok.
Yerinde bir karar.
iyi akşamlar Çağatay bey önerimi dikkate aldığınız için çok teşekkür ederim büyük duyarlılık gösteriyorsunuz,bizim grubun almış olduğu alkollü görüntülerin yayınlanmaması kararı sadece bizi bağlar sizin veya başka arkadaşların bizim kararımıza uyma zorunluluğunuz yoktur yanlış anlaşılmaya sebep olduysam özür dilerim teşekkürler selamlar sağlıcakla kalın
Herkese merhabalar bende bos zamanlarım da balıkesirdeyim ve gezmeyi doğayı cok seviyorum off road gezileriniz benide bilgilendirirseniz cok sevinirim
Görkem Türkeş
5326931303
Görüsmek üzere