Balıkesir'den Off-Road Manzaraları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feeling Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,184
Ynt: Balıkesir'den Off-Road Manzaraları

Çağatay abi çok güzel resimler hepsi sanayide görmüşdüm sizin araçları en çok hasta kaldığım chevrolet satılmış galiba.
İsterseniz bizim buralarda gezilecek yerler var kaplıca otelimizide görmüş olursunuz herzaman beklerim abi...

Etiketler

küçük ağa' Alıntı:
araçlar çok güzel,resimler süper güzel,araziye diyecek bir şey buldum maşallah denir,tenekede tavuk yiyenbilir afiyet olsun,off road çok güzel,kirli,çamurlu araçlar çok güzel,temizlik dahada güzel ellerinize sağlık çok teşekkür ederim güzel bulmadığım husus var onuda özelden yazacağım selamlar
Haklısınız.
Arkadaşım bana alkollü gezi fotoğraflarını siteye koymama kararı aldıklarını hatırlattı.
Böyle bir karardan haberim yoktu, olsaydı koymazdım.
Kazdağlarında yaşanan üzücü olayı ve sonrasında yazılanları ben de üzülerek okudum.
Her bireyin kendi iradesidir, alkol. Hoş bizim içimizde de güncel deyim ile "sosyal içici"nin ötesinde alkol müptelası şükür ki yok.
Dileyen dilediği yerde, dilediiği kadar içer o ayrı.
Sonuç; eğlence- off road- macera- hepsi tamam. Alkollü fotoğraf yayınlamak yok.
Yerinde bir karar.

Selamlar.

BBOYTED' Alıntı:
Çağatay abi çok güzel resimler hepsi sanayide görmüşdüm sizin araçları en çok hasta kaldığım chevrolet satılmış galiba.
İsterseniz bizim buralarda gezilecek yerler var kaplıca otelimizide görmüş olursunuz herzaman beklerim abi...

Teşekkürler. Biz de bekleriz çayımızı içmeye.

feeling' Alıntı:
Haklısınız.
Arkadaşım bana alkollü gezi fotoğraflarını siteye koymama kararı aldıklarını hatırlattı.
Böyle bir karardan haberim yoktu, olsaydı koymazdım.
Kazdağlarında yaşanan üzücü olayı ve sonrasında yazılanları ben de üzülerek okudum.
Her bireyin kendi iradesidir, alkol. Hoş bizim içimizde de güncel deyim ile "sosyal içici"nin ötesinde alkol müptelası şükür ki yok.
Dileyen dilediği yerde, dilediiği kadar içer o ayrı.
Sonuç; eğlence- off road- macera- hepsi tamam. Alkollü fotoğraf yayınlamak yok.
Yerinde bir karar.

Selamlar.
iyi akşamlar Çağatay bey önerimi dikkate aldığınız için çok teşekkür ederim büyük duyarlılık gösteriyorsunuz,bizim grubun almış olduğu alkollü görüntülerin yayınlanmaması kararı sadece bizi bağlar sizin veya başka arkadaşların bizim kararımıza uyma zorunluluğunuz yoktur yanlış anlaşılmaya sebep olduysam özür dilerim teşekkürler selamlar sağlıcakla kalın

Herkese merhabalar bende bos zamanlarım da balıkesirdeyim ve gezmeyi doğayı cok seviyorum off road gezileriniz benide bilgilendirirseniz cok sevinirim
Görkem Türkeş
5326931303
Görüsmek üzere

259499_10150207243757599_544142598_7127804_5152218_o.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR