F furkandem Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 7 Haz 2012 #1 merhaba arkadaslar sitede daha yeniyim.üniversite öğrencisiyim istanbulda. haziran 15 25 arası 10 gunluk balkanlara gıtmeyı planlıyorum.500 600 liralık butceyle benımle bu gezıye gelebılecek arkadas arıyorum.
merhaba arkadaslar sitede daha yeniyim.üniversite öğrencisiyim istanbulda. haziran 15 25 arası 10 gunluk balkanlara gıtmeyı planlıyorum.500 600 liralık butceyle benımle bu gezıye gelebılecek arkadas arıyorum.
emiraskin Ana Kamp Mesajlar 42 Tepkime Puanı 2 Yer Samsun Web www.aroundtogether.com 7 Haz 2012 #2 Ynt: balkan flexipass ile 10 günlük geziye arkadas aranıyor merhaba rota çıkardın mı kendine ? nereleri gezmeyi düşünüyorsun .
Ynt: balkan flexipass ile 10 günlük geziye arkadas aranıyor merhaba rota çıkardın mı kendine ? nereleri gezmeyi düşünüyorsun .
F furkandem Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 7 Haz 2012 #3 Ynt: balkan flexipass ile 10 günlük geziye arkadas aranıyor henuz cıkarmadım.fınallerım bugun bitiyo yarından ıtıbaren 1 hafta uzerınde calısıp rotayı hazırlayacagım. her turlü tavsiye -mevcut rota alınır
Ynt: balkan flexipass ile 10 günlük geziye arkadas aranıyor henuz cıkarmadım.fınallerım bugun bitiyo yarından ıtıbaren 1 hafta uzerınde calısıp rotayı hazırlayacagım. her turlü tavsiye -mevcut rota alınır