Gezginkopek
Yaşadığın toprakları tanımadıkça sen sen değilsin
Geçen hafta yine Biblo ile beraber Ballıkayalar vadisine inen dere yataklarına bakmaya gittik. Derede cılızda olsa bir su akışı görmeyi umut ederken kupkuru dere yatağı ile karşılaştık. Yürüyüşde dikkatli olunması gereken bir parkur. Mutlaka iyi bir bot ve eldiveninizin olmasında fayda var. Öyle dağçılık falan yapmıyorsunuz ama hatada kabul etmeyecek yerler.
Biz Ballıkayaların üstünden Ballıkayalar dere yatağına doğru indik. Amaç ise Ballıkayalar vadisinin ileri noktalarını keşfetmek. Kısa bir parkur yürüdük. Neden derseniz Biblo Hn huysuzlandı. Kaya inişi ve çıkışlarını sevmedi. Sonradan da Pınarlı Köyü'ne giderek Biblo'yu sevindirdik.
Daha çok tırmanmaya ve inmeye konstre olduğumdan çok fazla fotoğraf çekemedim. Birde Biblo mızmızlanında parkur'u dere yatağından bitirip aynı yoldan geri döndük.
Yürüdüğümüz parkurdan bir kesit
Sular bir ara buradan şırıl şırıl akıyormuş.
Yükseltinin sonunda oluşan enfes bir gölet varmış.. Şimdi ise otlar büyüyor.
Antik bir tiyatroyu andıran bu görüntüyü sular akarken görmek isterdim.
Biblo ile dönüş yolunda kaya tırmanışı yapmak üzereyken
Sonrasında Ağva Pınarlı Köy'üne giderek gezimizi sonlandırıyor ve evimize dönüyoruz.
Biz Ballıkayaların üstünden Ballıkayalar dere yatağına doğru indik. Amaç ise Ballıkayalar vadisinin ileri noktalarını keşfetmek. Kısa bir parkur yürüdük. Neden derseniz Biblo Hn huysuzlandı. Kaya inişi ve çıkışlarını sevmedi. Sonradan da Pınarlı Köyü'ne giderek Biblo'yu sevindirdik.
Daha çok tırmanmaya ve inmeye konstre olduğumdan çok fazla fotoğraf çekemedim. Birde Biblo mızmızlanında parkur'u dere yatağından bitirip aynı yoldan geri döndük.
Yürüdüğümüz parkurdan bir kesit
Sular bir ara buradan şırıl şırıl akıyormuş.
Yükseltinin sonunda oluşan enfes bir gölet varmış.. Şimdi ise otlar büyüyor.
Antik bir tiyatroyu andıran bu görüntüyü sular akarken görmek isterdim.
Biblo ile dönüş yolunda kaya tırmanışı yapmak üzereyken
Sonrasında Ağva Pınarlı Köy'üne giderek gezimizi sonlandırıyor ve evimize dönüyoruz.