<div class="bbWrapper"><b>Ynt: .......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="yavuz-çelikel" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
yavuz-çelikel' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Ömer bey , korkunda haksız değilsin. Ancak bu kavga başka kavga, rahmetli babaannem karaköseli, dedem doğubeyazıtlı.Babaannem dört abisini çanakkaleye göndermiş geri gelmemişler.Bu vatan türkü, kürdü çerkezi,lazı ...... ayrılmadan kuruldu.Ve bu günlere geldi, bugün oynanan oyunlar tamamen başka, bu zamanlara gelinmesine içimizde büyük yanlışlarda var, halk aç, yoksul ve artık dünya küçük herkes herşeyden haberdar.Adam korunmasız, yaylaya çıkamıyor, çıksa itler hayvanlarını gaspediyor, hayvancılık bitik, çoğu yasadışı işlere bulaşıyor genç yaşta çaresizce.Birkere bulaştınmı devamı geliyor , kolay para ahlakıda bozar .Yatırım yapılmazsa, fabrika , iş,aş olmazsa herşey olur.Toplumsal bütünlük korunarak yardım yataklık edenler ayıklanmalı demek istediğim budur. Dağdaki eşki<br />
yayı dağda yoketmek lazım.<br />
Sebep olan gelmiş geçmiş yöneticilerede, dışarıdan destek verip sonrada mesajlar gönderen devletlerede bela diliyorum.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Ruh halimi ifade edecek cümleleri kurmakta zorlanıyorum... Şehitlerimiz konusunda ne yazsam boş geliyor...<br />
Yavuz beyin yazdıkları yukarda yazdığım iki satırın tam açıklmasıdır.<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="yasarergun" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
yasarergun' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
... adam lazımsa çağırın gelelim, para lazımsa verelim, silah lazımsa alalım yok babam bu işi biz beceremiyorsanız diyorsanız sizi değiştirelim becereni getirelim
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Son cümleye sonuna katılıyorum. Herhalde bu işin çözülmesi için gerekli fedakarlığı yapmayacak aramızda yoktur...<br />
Ama ne yazık ki çevremden çok sık "ne gerekiyosa verelim" lafları duymaya başladımki bu en acı olanı...<br />
Demekki boşuna bu kadar insan toprağa girmiş... <br />
Artık toplumsal olarak bizi bölünmenin ve bunu "kabullenmenin" eşiğine getirmiş adamlar... yazık...</div>