KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Eğer kış döneminde de yolda kar temizliği yapılıyorsa çekme karavanla Abant'a ulaşılabilir sanırım. Son birkaç km ve göl kenarı da zincir ve ciddi dikkat ederek geçilebilir belki .
zonguldak ı yazın görmenizi tavsiye ederim .Kapuz plajında yüzmek fener semtinde yürümek güneşin batışında çayınızı yudumlamak gerçekten bir çok şehirde tadamıyacağınız zevklerdir. selamlar
Oğuz bey paylaşımınız için teşekkürler memleketimizden geçmişiniz haberimiz olmadı size akşam üzeri deniz kenarında balık kızartıp iki muhabbet etmek isterdim.
Adnan bey merhaba,
Açıkçası o moral bozukluğu içinde Ereğli'de mola vermek hiç aklımıza gelmedi. İnsan, dönüşe geçince daha bir hızlı direksiyon sallıyor galiba. Bir dahaki sefere diyelim.
Oğuz
Merhabalar ben bu foruma yeni katıldım burada çok güzel bilgiler ve paylaşımlar var ben Safranboluluyum Batı Karadenizi görünce mutlaka Safranbolu vardır diyerekten girdim bu konuya burada sizlerin fikirlerini almak istiyorum bana bir yol haritası olursanız yapacağım iş ile ilgili sevinirim msn adresim baterist79@hotmail.com umarım görüşürüz şimdiden teşekkürler
Sayın Oguz Sevim,
HDR fotograflarla suslediginiz anlatiminiz, Gezinizi daha bir imrenilesi yapmis. Paylastiginiz icin cok tesekkurler emeginize saglik.
ben bu konuyu görmemiştim.fotoğraflar çok güzel .doğu karadenizde gezme fırsatı bulup batıda bu kadar ayrıntılı yol yapamadım.burada anlatılanları rehber kabul edip en kısa zamanda benzeri bir rota yapasım geldi.paylaşım için teşekkürler
resımler gercekten profısyonelce cekılmıs ben bıle hayretle bakıyorum bende safranboluda oturuyorum cıok guzel olmus amsra nıın fotolarına bayıdım yıda en az 6 defa gıdıyorum ama bu guzellıgı fark etmemıstım ellerınıze saglık eger bır daha safranbolu ya yolunuz duserse mutlaka tanısmak sızı mısafır etmek ısterım
Merhabalar,öncelikle tur detaylarınızı keyifle okudum vede fotoraflarınızı keyifle inceledim ,ellerinize sağlık.19 Mayıs'ta sizin bu gerçekleştirdiğiniz turu gerçekleştirmek niyetindeyiz .Bu rota üzerinde sizin özellikle keyif aldığınız dinlenme tesisi ,yemek yeri (ne bileyim adapazarında şurada ıslama köfte yemeden geçmeyin gibi) yerler var ise bilmek isteriz ,şimdiden paylaşımınız için teşekkürler.
Enis bey teşekkürler,
Ne yazık ki spesifik restaurant adı veremeyeceğim. Adapazarı'nda tabii ki ıslama köfte, Amasra'da balık yiyip, Safranbolu'dan lokum almadan dönmeyin (safranlı ve çikolatalı tavsiye)
Oğuz