Bayram Tatilinde Keramet Ilıcası - İznik - Termal - Sudüşen Şelalesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,845
Ynt: Bayram Tatilinde Keramet Ilıcası - İznik - Termal - Sudüşen Şelalesi

İlginçtir ama bu yaşadığımız tecrübeleri olumsuzluk olarak değerlendirmiyoruz. Bunlar da yaşamın tuzu biberi diye düşünüyoruz. Katlanmak kolay olmuyor ama belki bunlar da yaşanması gereken şeyler. Gözlemliyoruz... Karavanımızın penceresinden röntgenliyoruz... Biz bu olaylara çok dışarıdan bakıyoruz. Ama bir o kadar yakından gözlemlemek de keyif verici...

Size bir şey yapamayacaklarını bilerek içeride pijamalarınızı giymiş, yatağınızda uzanarak, bira içen bağıra çağıra konuşan bu insanları izliyorsunuz. Başka şekilde bu kadar yakınlarına sokulabilmek mümkün olabilir mi? Bir de bu açıdan bakmak gerek. Çok rahatsız olursanız basarsınız marşa, başka bir yere gidersiniz. Ben o gece gürültüden uyuyamadım. Ama marşa basıp başka yere gitmek için de eşimi ve kızımı uyandırmaya kıyamadım. Yoksa onları çekmek zorunda değilsiniz. Aynen Keramet Ilıcası'nda keyfimizi kaçıran durumda olduğu gibi...Karavanın sunduğu sonsuz özgürlüklerden sadece biri bu...

Bu tür olayların, keyfimizi çok fazla kaçıramamasının nedeni galiba bu özgürlük duygusu :smiley:

Etiketler

Cem, bayram tatilini boş geçirmeyip, güzel bir gezi yapmışsınız. Bizlerle de paylaştığın için teşekkürler...

karagozlers' Alıntı:
Termal'den görüntüler:

[attachment=1]

Burasıtürkiyemi suudi arabistanmı

:smiley: Termal Suudi Arabistan'lı turistlerin çokça rağbet ettiği bir yer. Ama fotoğrafta gördüklerinizin tamamı Türk. Suudi Arap'lar çok daha modern ve özgün giysilerle dolaşıyorlar.

Bayram nedeniyle elinize geçirdiğiniz fırsatı değerlendirerek yakın çevrenize ''güzel'' bir gezi yapmışsınız,ama o hoşa gitmeyen,karşılaştığımızda hepimizin canını sıkan olaylar bu toplumun yapısı ile ilişkili değerler. Benzer şeyleri maalesef gittiğimiz her yerde mutlaka yaşıyoruz, o kadarki nerdeyse olmazsa olmazlarımızdan oldu. Ama yine de vazgeçmiyoruz,hiçbirimiz vazgeçmeyelim doğru bildiklerimizi yapmaktan.Doğaya, çevreye,çevremizdeki insanlara iyi davranmak yapmamız gereken tek şey.Dahası insan olmanın temel değerlerinden birisi.

Selamlar, sevgiler, teşekkürler paylaştıklarınız için.

yaşadığın mekandan iki gün bile uzaklaşsan tatil oluyor, insan birikmiş bütün stresini atabiliyor, bence güzel bir tur olmuş, devamını dilerim :smiley:

Bizsiz gidersen bak öyle kuşla kurtla muhatap olursun... :D
Kar altında yüzdüydük o açık havuzda...
Bu kış mutlaka gidelim Cem...
İnceden offroad da yaparız... ;D

taiga' Alıntı:
Bizsiz gidersen bak öyle kuşla kurtla muhatap olursun... :D
Kar altında yüzdüydük o açık havuzda...
Bu kış mutlaka gidelim Cem...
İnceden offroad da yaparız... ;D

Haldun, kurtla kuşla hiç muhatap olmadık valla! :smiley: İşimize gelen yerde kaldık, gelmeyen yerde çekip gittik. Keşke gelebilseydiniz.

Dediğim gibi, bu gezide aslında sıkıntılar yaşayacağımızı biliyorduk. Daha çok keşif amaçlı idi. Bütün bunları da bilgilendirme amacıyla yazdım. Öyle aman aman bir gezi değildi. Yine de yollarda, yaşamın kalbinde olmak güzeldi. Beğenilerini, teşekkürlerini ileten herkese bizden de teşekkürler...

Arkadaşlar, etkinlik takvimimizde bu hafta sonu Termal gezisi görünüyor. Heveslisi var mı? Süre kısa. Ona göre bir plan yapalım.

Cem bey,

Sudüşen şelalesini bende çok beğenmiştim ve içine girmiş olduğunuz ağaç kavuğunda kalp şeklindeki görüntüsü dikkatimi çekmişti. Tavsiyenizi dikkate alarak bir daha yolun devamından Gemlik'e gitmeyi planlıyorum ;)

[attachment=1]

[attachment=2]

DSCF0171.jpg

DSCF0156.jpg

Merhaba mükemmel bir gezi ve doğa .Çok iyi oldu buralarıda resimler ile tanıttınız.Biz bilmiyorduk öğrendiğimiz iyi oldu .Paylaşımınıza teşekkürler.Ayrıca sayın Egeli nin bahsettiği gibi o tür densizler heryerde var ve bunları uyarmak biz doğa severlerin görevi diye düşünüyorum.SEVGİ ve SAYGILAR.

Cem bey, yine muhteşem anlatımınızı bir nefeste okudum. Anlatımlarınızı süslediğiniz görsellerde o anı yaşamış gibi hissettirdi.
Teşekkürler. Burnumuzun ucunda farkında olmadığımız güzellikleri gösterdiğiniz için.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR