Ynt: Bayramda Bartın - Güzelcehisar Sahilinde Kamp (9-12 Eylül 2010)
COMPETUS' Alıntı:
Dört gün boyunca yaptığımız tek faaliyet ağ atıp toplamak,ıslanmak,buz gibi suya düşmek,balık temizlemek .Bu arada Çiğdem merak ettim telsizinden hala dalga sesleri geliyormu
Çiğdem merak ettim telsizinden hala dalga sesleri geliyormu
murat her gece yatarken telsizi açıp o dalga sesleriyle uyuyorum fenada olmadı bak huzurlu uyku moduna geçtim ;D ;D ;D
şaka bi yana evet çalışıyor ama ben sanırım o telsizi bi yerde unuttum çünkü bulamadım en son sivasa giderken. bakacağım evdemi değilmi diye kayıpsa 1 taneyle idare edeceğiz
[quote
author=ceranus link=topic=60999.msg724619#msg724619 date=1284967849]
Bu soruya ben yanıt vereyim, Çiğdem'in telsizi çalışıyor, Sivas'ta konuşuyordu, hatta şarjı bitti, pil aldılar ;D
[/quote]
zerrin bende 2 taneydi yaaa sivasta ki o olmayabilir
haha benim telsiz olayım hep sorunluydu yahuu önce almak konusunda 1 yıl karar veremedim ve etkimliklerde milletin dilindeydi ( beni gören telsiz alamamamla ilgili espiri yaptılar) şimdide kaybettim bununla ilgili espiri dönüyo
harika bir gezi ve paylaşım,elinize sağlık
birdaha ki geziye eşim kızım ve bende katılmak isteriz,umarım bu ilkbahar için planlar vardır,ancak nasıl haberimiz olacak,zerrin hanım böyle bir plan olursa bana özelden mesaj atmanızı istesem çokmu olurum
oyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyy bu benim telsiz muhabbetlerini okudumda şimdi yine güldüm durdum efe abi murat çok yaşayın yaaaaa zerrin sende çok yaaaşaaaaa bu sene güzelcehisara gidit laxon telsiz bulan olursa sahibi benim ona göre
Merhabalar, elbette bu yılda buna benzer bir çok planlarımız var ve katılmanıza çok seviniriz..
Özel mesaj için inanın söz verirsem ve yerine getiremezsem çok üzülürüm, ancak ETKİNLİKLER bölümümüzden duyurularımızı yapıyorumi birde facebook üzerinden duyuru yapıyorum, dilerseniz facebooktan da ekleyebilirsiniz Ceranus Ceranuss kullanıcı adım, tüm faaliyetlerimizden haberdar olabilirsiniz..
En kısa zamanda bir etkinliğimizde bir araya gelemek dileğiyle, selalar..
Zerrin Yiğiter
omnitemporal' Alıntı:
harika bir gezi ve paylaşım,elinize sağlık
birdaha ki geziye eşim kızım ve bende katılmak isteriz,umarım bu ilkbahar için planlar vardır,ancak nasıl haberimiz olacak,zerrin hanım böyle bir plan olursa bana özelden mesaj atmanızı istesem çokmu olurum