Bayramda Bartın - Güzelcehisar Sahilinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 239
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,850
Ynt: Bayramda Bartın - Güzelcehisar Sahilinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

Berk ve Oscar

DSC01527.jpg

Gece ağ atmaya çıkıyor bizimkiler..

DSC01532.jpg

Yiğit

DSC01553.jpg

DSC01554.jpg

DSC01555.jpg

Etiketler

Akşam kamp ateşi başında mangal keyfimiz güzeldi :smiley:

DSC01556.jpg

DSC01558.jpg

DSC01559.jpg

Sonra gece kumsalda lav kayalarına yakın, gökyüzünü seyretmekte keyifliydi :smiley:

DSC01564.jpg

Bayramın 3. günü Adnan Abi ve ailesi aramıza katıldılar

DSC01568.jpg

DSC01580.jpg

DSC01594.jpg

DSC01598.jpg

DSC01604.jpg

Sabah 07.30 civarında Adnan Abinin 2 kızı ve eşi ile ben lav kayalarını ziyarete gidiyoruz :smiley:

Rüzgar devam ediyor, denizde dalgalar coşmuş, ben de görsellemeye çalışıyorum..

DSC01630.jpg

DSC01631.jpg

DSC01641.jpg

Kamp alanına döndüm,

DSC01644.jpg

Adnan Abin yakaladığı balıklar

DSC01645.jpg

Deniz
DSC01660.jpg

Güneşin doğuşunu kamp alanımızda bulunan kavak ağaçları arasından görmek, görsellemek güzeldi

DSC01661.jpg

DSC01662.jpg

DSC01663.jpg

DSC01665.jpg

Mustafa Abiler, Cumhur'lar ve Ömer'ler, bayramın 3. günü kahvaltı sonrasında kamp alanımızdan ayrıldılar..

Biz öğle üzeri denize girmek için bir kısmımız bot ile bir kısmımız yürüyerek, kayalıkların orada bulunan taşlı küçük koya gittik, bu bölüm ile ilgili kareler bende maalesef yok, umarım diğer arkadaşlarda vardır..

Önceki akşam, Acar arkadaşımızın suyun çok soğuk olması nedeniyle, yarın denize girersen sana ne istersen alacağım demesi tüm gece konuşuldu ve tabii denize giderkende konuşuldu, çünki ben cherokee istedim ;D

Denize girdim, buzlar gibiydi su, daha önce botla gidenlerden olduğum için ıslanmıştım ama tam olarak denize girince ne kadar soğuk olduğunu anladım, bir süre yüzdükten sonra çıktım ve kendimi ısıtmaya çalıştım, cherokee'yi hak ettim elbette, küçük bir ateş yakarak, pet şişede su ısıttık, bana çok iyi geldi, bir de dönüş vardı tabii, gene bot ile dönerek ıslanmak aslında hiç işime gelmiyordu ama keyifli olması nedeniyle dönüşüde ben bot ile yaptım, bu arada bizim bot kürekliydi :smiley:

Tebrikler çok güzel bir gezi olmuş. Zerrin ellerine sağlık çok güzel kareler yakalamışsın. Bende tam soracaktımki denize giren olmadımı diye, senin yazını okudum :D. Yeni Cherokee hayırlı olsun, güle güle kullan ;D ;D ;D

bende başlayayım yavaştan fotolara

IMG_6479.jpg

IMG_6480.jpg

IMG_6481.jpg

IMG_6482.jpg

IMG_6483.jpg

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,693
Kaydolan Son Üyemiz
caglacinarm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR