<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Bazı T 3 Soruları ?..</b><br />
<br />
o kadar uzuuun dert yazim derman aradim...<br />
Sagolsun Cem de baya bir yanit yazdi.<br />
Derman buldum, yazayim bari nasil oldugunu...<br />
<br />
P.tesi günü (2 sinin patlak oldugu sonradan anlasilan) kizdirma bujilerini degistirmek icin Levent sanayide (ilk gördügüm Bosch servisi olan) OLCAYTO otoya daldim.<br />
Bosch kizdirma bujilerini taktim. Bu sirada aracimi gören (syncroturk.com dan) Mecit bey, inanilmaz T3 syncrosuyla durup benimle tanisti. bana da birsürü insan tanistirdi. <br />
Öz Volkwagen deki abi kardes ustalardan, VKOD dernek baskani (Ahmet bey di saniyorum) a kadar...<br />
<br />
Kizdirma bujilerini degistirdikten sonra calistirirken bir garip calisti. Sicak olmasina ragmen zorlandi sanki gibi geldi. <br />
"Hava yapmistir abi" dediler. Ben de atlayip 18 km is yerine kadar geldim. Araci 5-6 saat sonra calistirmak istedigimde sadece mars basti, ama calismadi.<br />
Daha da beter olmustu yani sonucta... <br />
Olcayto otoyu aradim. daat 20:00 olmasina ragmen Levent den Esenlere geldiler. Bujilerdense ücret almayacaklarini söylediler. Araci, motorun hava girisine SIKTIKLARI bir spreyle calistirdilar.<br />
"Stop (pompa) müsürü bozulmus" teshisi koydular. Araci yine levent e biraktik, beni de eve biraktilar. <br />
Bugün aldim benim T3 ü tekrar. Tahmin ettikleri gibi müsürden dolayi olmus. Bu sabah karlari altinda tek kontakta calisti.<br />
<br />
PS: Aracin kompresyon kacirdigi konusunda, ustalar dahil, herkez hemfikir. Ama simdilik bu masrafin altina girmem söz konusu degil.<br />
<br />
Uzun lafin kisasi olay bir pompa müsüründen ibaretmis...</div>