Ynt: Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)
RedlinE' Alıntı:
yayy derya abı sendemı?
mahmut bey yazdım bunu dostum.
Ama neden şaşiriyorum kı ha ıngılız ha amerıkan ne farkı var kı
bende dıyorum gezılerden sonra toyotacılar neden yorumlara hıç karısmıyolar abı nasıl konussunlar suraya bak herkez uzerıme usuttu.
koy abıcım vıdeoyu koy ama benı ceken aracı vıdeosunuda koycaksın benden ılerdemı kalmıs gerıdemı gorecez
benım aracım şitandart kardeşim at lastik var uzerınde az bıseyde yuksek digerleri girtlak
nejat abı tarafsız fotoları beklıyorum.
kandırdınız benı bır daha arabalarınızı tamır etmıcem kardesım.
RedlinE' Alıntı:
...çagonoz olayina gelince butun suç sevtap hanimin iki metre geriye gitmediki gecelim sag tarafa yari orda yari burda devam ama turbo dizel torku gercekden farkli...
nejat abı hıç bısey demıyorum mubarek adam bu ıgrenç ses duyulmasın dıye vıdeonun sesıylemı oynadın hıçmı usenmedın abıcım ya
yok pes edıyorum bundan boyle kendı fotomu kendım goturcem
RedlinE' Alıntı:
nejat abı hıç bısey demıyorum mubarek adam bu ıgrenç ses duyulmasın dıye vıdeonun sesıylemı oynadın hıçmı usenmedın abıcım ya
RedlinE' Alıntı:
Mücahit sen gerçekten burayı geçemedin mi yahu? Ben Defender ile yukarıda olduğumdan göremiyordum, Derya abi Toyota battı dedi ama şaka zannetmiştim.
Senin acilen Silverstone Extreme MT117 veya Insa Turbo Special Track alman lazım. Oradan geçen Defender ve Discovery'de bunlar vardı
Lastiklerin yüzünden Toyota'nın adına gölge düşüyor ona göre...
nkurtkaya' Alıntı:
Mücahit sen gerçekten burayı geçemedin mi yahu? Ben Defender ile yukarıda olduğumdan göremiyordum, Derya abi Toyota battı dedi ama şaka zannetmiştim.
Senin acilen Silverstone Extreme MT117 veya Insa Turbo Special Track alman lazım. Oradan geçen Defender ve Discovery'de bunlar vardı
Lastiklerin yüzünden Toyota'nın adına gölge düşüyor ona göre...