Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 266
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,277

Etiketler
Ynt: Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)

kasirga1' Alıntı:
biz o sırada yukarı sizin yanınıza geliyorduk çekemedim sanırım koray çıkardı dereden ..

:D :D artık riske girerken co-pılota kesin talimat verecek herkes ''etrafta açık kamera varsa uyandır '' :D :D

aozturk' Alıntı:
:D :D artık riske girerken co-pılota kesin talimat verecek herkes ''etrafta açık kamera varsa uyandır '' :D :D

Abicim o işler öyle olmuyor ben burada takıldığımda hiç kamera yoktu , sonradan çarşaf çarşaf dizi olacak kadar foto ve video çıktı ortaya, klipler yapıldı neler neler ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39321.msg397282#msg397282

Bir caponun itirafları ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39321.msg397711#msg397711

discovery-V8' Alıntı:
Abicim o işler öyle olmuyor ben burada takıldığımda hiç kamera yoktu , sonradan çarşaf çarşaf dizi olacak kadar foto ve video çıktı ortaya, klipler yapıldı neler neler ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39321.msg397282#msg397282

sende süper kalmışsın ama şimdi ha :eek: epeyde zaman geçirmişsin ...hele o koltukta oturup beklerken ayaklar suyun içinde serin serin :D :D umarım ki yanında yedek çorap filan vardı :D

çok güzel ve keyifli bir etkinlik olmuş ; fotoğraflar çok güzel

aozturk' Alıntı:
kayıt varmı kayıt... ;)

E var ya, işte bu o video ;D

Burayı çıktıktan sonra Mücahitin aracının arkasında durdum :smiley:

O da yetmezse şahitlerim var ;)

th_VID00028-20100228-1156.jpg

Sevtap için burası ne yahu Ben onun daha berbat yerlerden geçişini gördüm....

marka aşki, bir insani bu kadarmi kor eder canim yok yok olmaz böyle şey şaka yapiyosunuz.
şimdik bir açaçam agzimi derya abide yanacak arada bak demedi demeyin videolari tam olarak koyun
elizabet canimmm hani sen bir yerde tamam buraya kadar dedinya hanı kaldınya hanı vınclendinya vincinde acilmadi asildilar falan ya senin kaldigin yeri hemde cukurun içinden o cadde seysi gecti canim ablacim benim ama sizin on camlar cok kucuk ondan goremedın. ha senin alet tatlit yapiyordu evet ama astim hastasi tatliti ohu ohuuu su yaramıyor hocam en ufagından en buyugune kadar benzınlısı bozlulur v8 bozulur sokmayın kardesım sunları suya bak astirmayin agzimi dicem haa
modlara sikayetim var fotoların hepsını koymuyolar duyun bu asıl uyenın sesını

cihan abi ben kaldim evet arac oturdu ama senın kankanın v8 de kaldi hemde benden geride zaten dahada deneyen olmadı cunku benım kankam toyota kaldıgında oymus orayı suprız yaptı bıze
sana bombayı patlatıyım barı telden arıyorum buraya yazamam sende yazmıcan soz ok mı
dayanamıcam

ufukozkan' Alıntı:
Sevtap için burası ne yahu Ben onun daha berbat yerlerden geçişini gördüm....

Eyvallah Ufukcum ;D

Ama işte hep ispatlamak zorunda kalmak deli ediyor beni :(

Herhangi bir gezide ilk kez karşılaştığım arkadaşlarımın hepsinin aklından aynı şey geçiyor (eminim): "amaaan bu bayan da gelmiş off-road yapıcam diye, şimdi her yerde takılır, bizi de yavaşlatır, onu kurtarmakla uğraşırken gezi de yalan olur" ;D ;D ;D

Bunu o kadar kanıksadım ki her gezi benim için bir yarış haline geliyor ve kimi zaman da gereksiz riskler almama neden oluyor :-\

Yine de herşeye rağmen off-road yapmayı seviyorum :smiley:

Bu arada "kanıt" isteyen Ahmet Bey nerede ???

RedlinE' Alıntı:
marka aşki, bir insani bu kadarmi kor eder canim yok yok olmaz böyle şey şaka yapiyosunuz.
şimdik bir açaçam agzimi derya abide yanacak arada bak demedi demeyin videolari tam olarak koyun
elizabet canimmm hani sen bir yerde tamam buraya kadar dedinya hanı kaldınya hanı vınclendinya vincinde acilmadi asildilar falan ya senin kaldigin yeri hemde cukurun içinden o cadde seysi gecti canim ablacim benim ama sizin on camlar cok kucuk ondan goremedın. ha senin alet tatlit yapiyordu evet ama astim hastasi tatliti ohu ohuuu su yaramıyor hocam en ufagından en buyugune kadar benzınlısı bozlulur v8 bozulur sokmayın kardesım sunları suya bak astirmayin agzimi dicem haa
modlara sikayetim var fotoların hepsını koymuyolar duyun bu asıl uyenın sesını

cihan abi ben kaldim evet arac oturdu ama senın kankanın v8 de kaldi hemde benden geride zaten dahada deneyen olmadı cunku benım kankam toyota kaldıgında oymus orayı suprız yaptı bıze
sana bombayı patlatıyım barı telden arıyorum buraya yazamam sende yazmıcan soz ok mı
dayanamıcam

Şhhhhhh alooo gizli saklı yok öle kimde ne varsa koysun ne varsa yazsın ;D ;D ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Eyvallah Ufukcum ;D

Ama işte hep ispatlamak zorunda kalmak deli ediyor beni :(

Herhangi bir gezide ilk kez karşılaştığım arkadaşlarımın hepsinin aklından aynı şey geçiyor (eminim): "amaaan bu bayan da gelmiş off-road yapıcam diye, şimdi her yerde takılır, bizi de yavaşlatır, onu kurtarmakla uğraşırken gezi de yalan olur" ;D ;D ;D

Bunu o kadar kanıksadım ki her gezi benim için bir yarış haline geliyor ve kimi zaman da gereksiz riskler almama neden oluyor :-\

Yine de herşeye rağmen off-road yapmayı seviyorum :smiley:

Bu arada "kanıt" isteyen Ahmet Bey nerede ???

bizim grup seni biliyor ceanim kanıta gerek yok ,risk almanada hiç gerek yok , :D

cihanülker' Alıntı:
bizim grup seni biliyor ceanim kanıta gerek yok ,risk almanada hiç gerek yok , :D

Mersi ceanim ;D

Ama ben de "ilk kez karşılaştığım arkadaşlar" dedim zaten ;D

klasik land rover işleri , yeniside aynı eskiside demekki hiç bir şey değişmemiş , yine three amigos :D :D :D , veya muadili renkteki ikazlar desem yavuzum anlarmısın :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.