Beklediğim cevap ;D ;D ;D Sevtabın 90 da da STT yokmu ? hemde o araç tamamen standart, önde arkada kilidi olmayan , en ufak motorlu, motoruna göre en ağır araçlardan biri değilmi? sonucu sen çıkar ben bukadar yazayım ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)
discovery-V8' Alıntı:
Beklediğim cevap ;D ;D ;D Sevtabın 90 da da STT yokmu ? hemde o araç tamamen standart, önde arkada kilidi olmayan , en ufak motorlu, motoruna göre en ağır araçlardan biri değilmi? sonucu sen çıkar ben bukadar yazayım ;D ;D ;D ;D ;D
yavuz lastik konuşuyorduk şimdi nerden konu oraya geldi yine ulennn , peki neden çıkmadı sonradan elizabeth orayı acaba , arazide önden gitmednin bazen avantajları vardır ,benim açtığım kanaldan ,suzukinin yürüyemesi gibi veya senin araçla açtığın kanaldan defender çıkmaması gibi ,ayrıca bazen kg avantaj olur sen daha iyi bilirsin bu işleri
kürşat benim yol şeysi yürümez , be oralarda kardeşim ağır gelir o parkur bana ,ben sadece hafif çamur ,ve hafta sonu için almıştım aracımı , oralara sokamam
nkurtkaya' Alıntı:
Mücahit sen gerçekten burayı geçemedin mi yahu? Ben Defender ile yukarıda olduğumdan göremiyordum, Derya abi Toyota battı dedi ama şaka zannetmiştim.
Senin acilen Silverstone Extreme MT117 veya Insa Turbo Special Track alman lazım. Oradan geçen Defender ve Discovery'de bunlar vardı
Lastiklerin yüzünden Toyota'nın adına gölge düşüyor ona göre...
cihanülker' Alıntı:
kürşat benim yol şeysi yürümez , be oralarda kardeşim ağır gelir o parkur bana ,ben sadece hafif çamur ,ve hafta sonu için almıştım aracımı , oralara sokamam